• PRO TV
  • Prețul exorbitant plătit de o româncă pentru o bucățică de cozonac înainte de Paște: „Nici nu-ți vine să mai mănânci”

Prețul exorbitant plătit de o româncă pentru o bucățică de cozonac înainte de Paște: „Nici nu-ți vine să mai mănânci”

Prețul exorbitant plătit de o româncă pentru o bucățică de cozonac înainte de Paște: „Nici nu-ți vine să mai mănânci”

Au mai rămas doar câteva zile până când vom sărbători Paștele, iar unii români au început deja să posteze în mediul online diferite filmulețe și fotografii cu prețurile pe care le au preparatele tradioționale care se pun pe masă cu ocazia acestei sărbători.

Într-un filmuleț postat pe TikTok, o fostă prezentatoare din țara noastră, Mihaela Moise, se plânge de prețul exorbitant pe care l-a plătit pentru un sfert de cozonac.

Așa cum arată în clipul video care s-a viralizat în mediul online, românca a plătit 50 de lei, după ce a avut reducere, pentru ceea ce spune ea că au fost trei felii de cozonac. Prețul întreg al produsului, fără reducere, era de 70 de lei.

„Într-o țară în care iei după 20 de ani de muncă pensie 700 lei”, a scris Mihaela Moise în dreptul clipului video care a fost văzut de peste 1 milion de persoane și care a adunat mii de comentarii.

„Am intrat în magazin... Sunteți extrem de nesimțiți. 70 de lei o bucățică de cozonac. Dacă n-o cerea copilul, vă imaginați că nu o cumpărat. Îmi era poftă și mie când l-am văzut, că arată bine. Când am ajuns la casă a avut o reducere, 50 de lei am dat pe el.

Nu vă dă nimeni 70 de lei pe el. Cine să vă dea? Dintr-o pensie de 700 de lei, să dea cineva 10% pe o bucățică de cozonac? 70 de lei pe o bucățică de cozonac de îl țin în palmă. Trei felii fac din el. Incredibil! Nesimțire maximă.

Nu vreau să fiu ipocrită, nesimțită... E foarte bun. Dar 70 de lei o bucățică de cozonac? Nici nu-ți mai vine să-l mănânci. Apreciez și munca celor care îl fac, este extrem de bun. Dar 70 de lei pe un sfert de cozonac? Nici jumătate nu e. Trist”, a spus fosta prezentatoare TV.

foto: captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni