• PRO TV
  • Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta. Smiley nu s-a abținut și a spus-o direct

Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta. Smiley nu s-a abținut și a spus-o direct

Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta. Smiley nu s-a abținut și a spus-o direct

De ceva vreme, pe TikTok și nu numai s-a viralizat melodia „Made in Romania”, care a reușit să cucerească întreaga planetă.

În special fotbaliștii se filmează în timp ce dansează pe deja celebra manea a lui Ionuț Cercel, iar imaginile cu cei de la Inter Milano din vestiar, imediat după ce au cucerit titlul în Italia, au făcut înconjurul lumii.

Chiar dacă multă lume a vrut să stea de vorbă cu artistul care cântă melodia, Ionuț Cercel a afirmat că se simte mândru de ce se întâmplă cu piesa lui, dar că nu dorește să ofere interviuri, ci doar a postat pe paginile lui de pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire pentru toți cei care îi ascultă și i-au distribuit maneaua.

Recent, într-un clip pe care l-a postat pe TikTok, Smiley a dezvăluit care este adevărata istorie a melodiei. Din spusele marelui artist, se pare că „Made in Romania” este inspirată din „Mr. Originality”, e piesă mai veche a trupei Simplu!

„Hai dumla, dumla, da! Din seria «Am scris la piesa asta», vă prezint o ediție specială. În ultima vreme, a devenit virală piesa „Made in Romania”. Hai să vă povestesc istoria ei. A existat piesa „Mr. Originality”, la care am scris împreună cu Moga și Simplu.

După succesul acestei piese, PRO TV a vrut să facă un imn de 1 decembrie, cu Loredana și Connect-R. După ce a ieșit varianta asta „Made in Romania”, a apărut maneaua care e anul ăsta virală peste tot în lume.

@smiley_omul Lecția de istorie muzicală MADE IN ROMANIA ?? #Smiley #madeinromania #simplu #viral ♬ original sound - Smiley

Concluzia este că muzica este un limbaj universal și că e foarte frumos când o grămadă de oameni contribubie la o chestie care bucură o lume întreagă. Bravo vouă, bravo nouă tuturor și să fim sănătoți. Hai dumla, dumla, da”, a afirmat Smiley pe TikTok.

foto: captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni