• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 6 - 12 mai 2024. Leii singuri ar putea începe o nouă poveste de iubire, Scorpionii primesc bani sau intră în posesia unor bunuri

Horoscop săptămâna 6 - 12 mai 2024. Leii singuri ar putea începe o nouă poveste de iubire, Scorpionii primesc bani sau intră în posesia unor bunuri

Horoscop săptămâna 6 - 12 mai 2024. Leii singuri ar putea începe o nouă poveste de iubire, Scorpionii primesc bani sau intră în posesia unor bunuri

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horosopul săptămânii 6 - 12 mai 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 6 - 12 mai 2024

Dragoste– În primele două zile ale săptămânii ești preocupat de obiectivele tale personale și mai puțin de cele ale partenerului de cuplu, cu care este posibil să ai niște dispute. Dacă ești singur, s-ar putea să-ți dai seama că te simți atras de o persoană din grupul de prieteni și încerci să afli dacă sentimentele sunt reciproce.

Bani – Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează, miercuri, în sectorul financiar, al banilor câștigați din muncă. Uranus, guvernatorul casei proiectelor de viitor, face parte din registrul astral și poate aduce schimbări bruște sau neașteptate în regimul banilor. Mare atenție la deciziile luate în această perioadă!

Muncă – Finalul săptămânii aduce mai multe deplasări și discuții, negocieri și preocupări pentru începerea unor proiecte sau a unui job nou.

 

Horoscop Taur săptămâna 6 - 12 mai 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează pe 8 mai și care anunță etape noi în planul personal, privind statutul. Ai ocazia să faci o schimbare și ești invitat să cooperezi cu drumul care ți se deschide în perioada următoare. Uranus, planeta imprevizibilului, te ajută să fii deschis noului.

Bani – Joi și vineri sunt două zile cu preocupări pentru situația financiară, a banilor munciți, dar și a banilor deținuți la comun cu partenerul. S-ar putea să primești un cadou sau o comandă online întârziată.

Muncă– Posibil să ai nevoie de mai multe zile libere și să soliciți șefilor să-ți prelungești minivacanța de Paști. Ai nevoie de reechibilibrare și să-ți pui ordine în gânduri, mai ales dacă vrei să faci o schimbare de direcție.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care te invită la schimbarea unei direcții în planul relațional, a unui drum cu care nu mai rezonezi. Poți face pace cu trecutul, să închizi o etapă și în urma unor conștientizări, să beneficiezi de o vindecare sau reechilibrare emoțională.

Bani – Spre finalul săptămânii s-ar putea să ai parte de intrarea unor sume de bani în conturile tale, însă ai grijă la cheltuieli, pentru că vei avea tendința să depășești bugetul dacă ieși la cumpărături!

Muncă– La începutul săptămânii este posibil să te caute cineva dintre foștii colegi să-ți facă o propunere sau un fost angajator te vrea în echipa lui, însă amâni răspunsul, pentru că nu ești decis pe ce cale vrei să mergi. Ai nevoie de mai mult timp liber și încerci să-ți aranjezi programul, astfel încât să ai timp și pentru tine și cei dragi.

 

Horoscop Rac săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, s-ar putea să te sfătuiești cu partenerul de cuplu despre niște oferte pe care le-ai primit în sfera profesională. În weekend, Luna, guvernatoarea ta, îți traversează zodia și ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului, ești mai sensibil și ai nevoie de timp pentru tine.

Bani – Stai bine din punct de vedere financiar. Nu te poți plânge, însă cauți proiecte noi, să-ți suplimentezi veniturile, pentru că vrei să achiți mai repede o datorie.

Muncă– Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide etape noi în planurile tale profesionale, în asocierile și proiectele de viitor. Te poți aștepta și la răsturnări de situație sau evenimente neașteptate, pentru că Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din contextul astral și nu lasă să treacă evenimentul fără să-și pună amprenta.

 

Horoscop Leu săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– Săptămâna se anunță activă în planul social, cu multe evenimente la care participi. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști persoane noi, de care să te simți atras și să începi neașteptat o poveste nouă de iubire.

Bani – În prima parte a săptămânii cauți să achiziționezi niște cursuri, ateliere, cărți, bilete de avion sau o cazare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care te invită la setarea unor obiective pentru următorul an în sfera carierei și aspirațiilor profesionale. Pentru că Uranus, guvernatorul casei relațiilor profesionale, face parte din contextul astral, nu sunt excluse surprize, evenimente neprevăzute sau neașteptate în aceste domenii, în relațiile cu șefii, privind conducerea sau relația cu străinătatea.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– Indiferent în situația în care te afli, că ești singur sau faci parte dintr-o relație, te poți aștepta la schimbări în planul amoros. Dacă alegi să construiești în cuplu, ai șanse să te reconectezi cu partenerul.

Bani – În primele două zile din săptămână te preocupă rezolvarea unui context financiar, încasarea unor sume de bani dintr-o vânzare a unui bun de o valoare mai mare sau accesarea unui credit, returnarea unei datorii. De asemenea, cauți metode noi de suplimentare a veniturilor, mai ales dacă intenționezi să faci mai multe călătorii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care anunță noi etape privind perfecționarea profesională, schimburile de experiență, lărgirea orizonturilor cunoașterii și luarea unor decizii în planul profesional în acord cu principiile și credințele după care te ghidezi în viață. Uranus, guvernatorul casei muncii, este implicat în contextul astral și poate aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate.

 

Horoscop Balanță săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– S-ar putea, la începutul săptămânii, să ai niște discuții în contradictoriu cu partenerul și să-ți exprimi mai agresiv dorințele, lucru ce-l va afecta destul de mult, dacă nu vei știi să gestionezi situația.

Bani – Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează, miercuri, în sectorul financiar, al banilor obținuți din alte surse decât salariile, banii partenerului sau banii la comun. Te preocupă administrarea banilor, dar nu sunt excluse surprize neașteptate, așa că ai grijă cum gestionezi un context financiar!

Muncă- Posibil spre finalul săptămânii să primești niște vești legate de serviciu, proiecte noi sau să preiei sarcinile unui coleg.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care anunță etape noi în planul relațional. Uranus, planeta surprizelor, face parte din configurația astrală și poate aduce decizii sau concluzii neașteptate, surprize sau evenimente bruște, care să schimbe cursul unei relații.

Bani – Joi și vineri s-ar putea să încasezi o sumă de bani, să faci niște cumpărături sau să intri în posesia unor bunuri. Discuții de salarizare pot avea loc și la serviciu, însă rămân la stadiul de promisiuni.

Muncă– Săptămâna aceasta s-ar putea să încerci să te pui mai mult în valoare, să ieși în față, să exprimi ideile și să încerci să consolidezi relația cu unii dintre colegi, pentru a avea rezultate bune și sa vă îndeplini obiectivele.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– Lucrurile par să se îndrepte în planul relațional și chiar dacă au existat tot felul de discuții și cu greu ați reușit să intrați pe aceeași lungime de undă, acum găsiți soluții la problemele apărute.

Bani – În weekend s-ar putea să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani sau o rudă să-ți propună să devii beneficiar pe niște conturi de economii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care te invită la setarea unor etape noi în planul activităților profesionale, sarcinilor, rutinei zilnice. Uranus, guvernatorul casei comunicării și informațiilor, poate să aducă vești neașteptate, bruște și cu surpriză, care să te determine să faci o schimbare în planul profesional, în relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care se formează pe casa iubirii, aventurilor, flirtului și cuceririlor și anunță etape noi în aceste domenii, începerea unei povești de iubire sau reconectarea cu partenerul de cuplu, dacă faci parte dintr-un cuplu. Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din contextul astrologic și vine cu evenimente surpriză și situații neașteptate, așa că fii pregătit să faci față provocărilor în planul amoros!

Bani – La mijlocul săptămânii este posibil ai parte de niște cheltuieli neprevăzute, să-i faci o surpriză inedită partenerului de cuplu, iar acesta nu intuiește că este vorba de o călătorie.

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt joi și vineri, când s-ar putea să stai mai mult în ședințe, să discuți diverse proiecte, să faci planuri și să încerci să pui pe roate niște proiecte noi. Cauți să înveți și lucruri noi, să colaborezi bine cu colegii și să creezi niște punți de legătură cu colaboratorii.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care anunță evenimente importante în planul familial, privind spațiul de locuit sau relația cu părinții. Uranus, guvernatorul tău, este implicat în fenomenul astral și poate aduce răsturnări într-o situație familială, locativă.

Bani – Spre finalul săptămânii se aglomerează treaba la locul de muncă, dar reușești să faci față tuturor provocărilor, chiar dacă ți se testează răbdarea și calmul. Este nevoie să-ți schimbi cumva abordarea și-n relațiile cu colegii și să cooperezi mai bine pentru a avea rezultate bune toată echipa.

Muncă– Ai grijă la comunicare pentru că ai impulsul să intri în dispute mai mult decât de obicei, să-ți susții cu tărie punctele de vedere și să nu ții cont și de ceilalți!

 

Horoscop Pești săptămâna 6 - 12 mai 2024

 

Dragoste– Posibil să-ți iei câteva zile libere la finalul săptămânii, să-ți legi de weekend, pentru că ai de rezolvat niște chestiuni care privesc casa și familia. S-ar putea în weekend să cooperezi cu invitația unor prieteni să plecați în afara orașului.

Bani – Te preocupă banii, recuperarea unei datorii sau niște investiții în casă, în primele două zile ale săptămânii, și te vei sfătui cu partenerul de cuplu cum să administrați mai bine banii, mai ales că aveți în plan să achitați și o vacanță.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care se formează în sfera comunicării, gândirii, informațiilor, învățării și interacționării cu ceilalți. S-ar putea, în urma unor vești sau informații neașteptate, să-ți schimbi o părere sau concluzie, să revii asupra unor decizii în planul profesional și-n relațiile cu cei cu care lucrezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni