• PRO TV
  • Raluca Aprodu, la Întrebarea Mesei Rotunde, sâmbătă, de la 08.00, la ACASĂ: ”Am făcut modelling să câștig bani și am urât fiecare secundă”

Raluca Aprodu, la Întrebarea Mesei Rotunde, sâmbătă, de la 08.00, la ACASĂ: ”Am făcut modelling să câștig bani și am urât fiecare secundă”

Într-o ediție de excepție, Raluca Aprodu este invitata lui Marius Manole la emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde”, difuzată sâmbătă, 4 mai, de la 08.00, pe ACASĂ.

În sâmbăta dinaintea Paștelui, Raluca Aprodu mărturisește că nu își imaginează ce ar fi putut să fie în loc de actriță și își dezvăluie talentele native: condus, gătit și ”să dau din gură”.
Actrița mărturisește care sunt planurile ei de Sărbători, dar și de ce nu mai mănâncă un aliment de post.
Deși este recunoscută pe stradă încă de la 17 ani, de când a jucat în prima reclamă, Raluca Aprodu are o mărturisire de făcut: ”Am făcut modelling, ca să câștig bănuții mei, să fiu independentă financiar. Am urât fiecare secundă. Nu-mi place ceea ce are legătură cu make up, păr, hăinuțe, să stai să faci poze. Este cel mai boring lucru din lume”.
Ce răspunde Raluca Aprodu la întrebarea ”Dacă, de Paște, s-ar face o minune, și ai putea să repari o greșeală, care ar fi aceea?” ori la întrebarea ”De ce nu te-ai căsătorit niciodată?”. ”Cred că aș fi foarte drăguțică în rochie de mireasă...”.

Urmăriți, sâmbătă dimineață, de la 8.00, pe ACASĂ, o ediție de excepție a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, cu Raluca Aprodu și Marius Manole.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni