• PRO TV
  • Loredana și fiica ei, ca două surori în noaptea Învierii: mama si fiica par de aceeași vârstă: “Ce frumoasă este fata!”

Loredana și fiica ei, ca două surori în noaptea Învierii: mama si fiica par de aceeași vârstă: “Ce frumoasă este fata!”

Loredana și fiica ei, ca două surori în noaptea Învierii: mama si fiica par de aceeași vârstă: “Ce frumoasă este fata!”

Loredana și fiica ei, Elena, au petrecut, așa cum era și normal, Paștele împreună: au mers la slujba de Înviere, au luat lumină și au postat și câteva imagini pe Instagram, spre încântarea fanilor.

Ca două surori - asa arătau Loredana și fiica ei, Elena, în imaginile postate din noaptea Învierii. Îmbrăcate elegant, cu bun gust, cele două au mers să ia Lumină, impresionând fanii cu frumusețea lor.

“Ce frumusețe ești!”, i-au scris admiratorii Loredanei, dar nici fiica ei, Elena, nu a dus lipsa de complimente. “Ce frumoasă este fata!”, au concluzionat fanii Loredanei.

Cu ce se ocupă Elena Boncea, fiica Loredanei Groza

În cadrul unui intreviu, artista spunea că nu și-ar dori să își vadă fata în luminile reflectoarelor, motivând că acolo nu este „o viață prea ușoară”.

„Îmi doresc și mi-am dorit ca fiica mea să nu-și aleagă o carieră în lumina reflectoarelor. Deja eu sunt de atâta timp în lumina reflectoarelor și nu cred că este o viață prea ușoară.
Am încercat să o conving (n.r. – să nu intre în această lume). Avem această libertate de a alege, dar nu se știe niciodată”, a declarat de curând cântăreața pentru Cancan.

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are acum 25 de ani, lucrează că producător la unul dintre cele mai de succes radiouri din România și preferă discreția.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni