• PRO TV
  • Mai rău decât Bianca lui Kanye West! Cântăreața care a început să șocheze la fiecare apariție în public

Mai rău decât Bianca lui Kanye West! Cântăreața care a început să șocheze la fiecare apariție în public

Mai rău decât Bianca lui Kanye West! Cântăreața care a început să șocheze la fiecare apariție în public

Doja Cat continua să șocheze cu stilul ei vestimentar: rapperița în vârstă de 28 de ani a avut 4 apariții bizare în ultimele ore, în stilul controversatei Bianca Censori, soția lui Kanye West.

Doja Cat a făcut vâlvă la o sesiune de shopping în New York, după ce a ieșit acoperită doar de un cearceaf. Evident, paparazzii au urmărit-o peste tot, sub privirile curioase ale trecătorilor .

​Sursa foto: Profimedia

Înainte de asta, artista a fost surprinsă la o ieșire la fast food într-un outfit la fel de bizar. Practic, și-a înfășurat niște folie alimentară pe ea, pe post de bluză și fustă, și a ieșit în public.

Și, din păcate, asta nu e tot. Doja Cat a bifat încă două look-uri nonconformiste. La cina oficială de dinainte de mega-evenimentul Met Gala, rapperița și-a făcut apariția într-un fel de rochie de piele, cu lenjeria la vedere. Vezi imaginea în Galeria Foto de mai jos!

Gallery

​În ultimii ani, Doja Cat a reușit să se facă remarcată atât din punct de vedere muzical, cât și vestimentar. Rapperița are piese de sute de milioane de vizualizări pe youtube – hitul “Paint the town red” a strâns peste 200 de milioane, iar “Vegas”, de pe coloana sonoră a filmului Elvis, are 146 de milioane.

Însă în ceea ce privește stilul ei vestimentar, nu toată lumea este de acord cu ținutele în care își face apariția. Outfiturile ei sunt întotdeauna provocatoare și lasă la vedere ceea ce ar trebui… ascuns.

Atât pe covorul roșu, cât și pe scenă, Doja Cat șochează cu ținute aflate la limita decenței.

De curând Doja Cat a făcut senzație la festivalul Coachella și a certat părinții care își aduc copiii la spectacolele ei: “Show-urile mele nu sunt pentru minori!”, i-a avertizat rapperița.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni