• PRO TV
  • Cine este și cu ce se ocupă bărbatul celebru pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet!”. Nea Florică are peste 50.000 de urmăritori

Cine este și cu ce se ocupă bărbatul celebru pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet!”. Nea Florică are peste 50.000 de urmăritori

Cine este și cu ce se ocupă bărbatul celebru pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet!”. Nea Florică are peste 50.000 de urmăritori

Nea Florică a devenit celebru pe TikTok pentru replica „Mi-a dat, mi-a dat pachet!”, după ce mai mulți utilizatori ai platformei au început să o folosească din ce în ce mai des. Toți îl cunosc, însă puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă, de fapt, bărbatul!

Gallery

​Chiva Florian, pe numele său din buletin, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe TikTok-ul românesc, asta după ce a publicat un banal videoclip în care a primit de pomană la cimitir. Răspunsul său, mai exact „mi-a dat, mi-a dat pachet”, a devenit imediat viral, fiind pentru mulți un motiv de amuzament.

Este urmărit de mai bine de 50.000 de persoane, însă nu mulți știu cine este și cu ce se ocupă, de fapt, bărbatul. Ei bine, Chiva Florian are 57 de ani, locuiește în Roșiorii de Vede cu soția sa și se consideră un adevărat gospodar.

Bărbatul crește, în proprietatea sa de 1.130 de metri pătrați, animale și păsări.

„Casa este a mea. Acum vreo 16-17 ani, am dat pe ea 1.200 de euro, cam așa, 1.130 de metri pătrați. Este și terasă. (…) Avem și camera de oaspeți, hol. (…) Am un băiat care stă aici, el este cu calculatorul. (…) Eu sunt gospodar, moare femeia mea de drag. Eu sunt paznic la culturi, pe câmp”, a spus bărbatul în cadrul unui videoclip postat pe TikTok.

Nea Florică este susținut și îndrăgit de mulți utilizatori TikTok.

„Doamne, ce om frumos… să mai faci cu persoane de genul”, „Omul e top, să fie sănătos”, „Omul e gospodar rău de tot, jos pălăria pentru el, bravo”, „Bravo lui că trage cu casa, orice pentru familie ?”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni