• PRO TV
  • În urmă cu 3 ani era plină de celulită și vergeturi, iar acum pozează în femeia fatală și e de nerecunoscut! Transformarea uluitoare a Camilei Cabello

În urmă cu 3 ani era plină de celulită și vergeturi, iar acum pozează în femeia fatală și e de nerecunoscut! Transformarea uluitoare a Camilei Cabello

În urmă cu 3 ani era plină de celulită și vergeturi, iar acum pozează în femeia fatală și e de nerecunoscut! Transformarea uluitoare a Camilei Cabello

„Da, am kilograme în plus, celulită și vergeturi”, spunea Camila Cabello, în anul 2021, sătulă de comentariile răutăcioase. Artista ducea pe atunci un război și cu paparazzii care făceau tot posibilul s-o pozeze din toate unghiurile la plajă.

Gallery

După ce s-a despărțit de Shawn Mendes, Camila a avut parte de o transformare uluitoare, iar brunețica durdulie și posomorâtă s-a transformat într-o bombă sexy, care mai nou adoră să pozeze cât mai provocator.

Camila nu și-a schimbat doar look-ul, ci și atitudinea. Artista în vârstă de 27 de ani a făcut furori pe covorul roșu de la Met Gala, acolo unde a defilat într-o rochie aurie, cu un decolteu generos, care se mula perfect pe silueta sa.

Artista este nelipsită de la evenimentele mondene și este foarte activă pe conturile de socializare, acolo unde postează imagini super sexy. Acum, cântăreața este blondă și poartă extensii până la fund.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

Zilele trecute, paparazzii au surprins-o pe Camila într-o curte din Brentwood. Cântăreața era protagonista unui shooting și era înconjurată de o întreagă echipă de stiliști și fotografi.

Camila a tras câteva cadre într-o piscină gonflabilă și nu părea deloc deranjată de faptul că avea lenjeria intimă la vedere. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Artista purta o rochie mini, neagră, și o pereche de sandale cu platformă amețitoare. La un moment dat, una dintre asistente s-a apropiat și i-a aranjat rochia vedetei. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni