• PRO TV
  • Imagini filmate cu camera ascunsă din palatul de 1 miliard de euro al lui Putin de la Marea Neagră VIDEO

Imagini filmate cu camera ascunsă din palatul de 1 miliard de euro al lui Putin de la Marea Neagră VIDEO

Imagini filmate cu camera ascunsă din palatul de 1 miliard de euro al lui Putin de la Marea Neagră VIDEO

Vladimir Putin a preluat funcţia de preşedinte al Rusiei pentru a cincea oară, ceremonia solemnă având loc la Kremlin. Liderul rus se află la putere de un sfert de secol.

Cu această ocazie, Iulia Navalnaia, văduva fostului critic al lui Putin, Aleksei Navalnîi, l-a criticat pe Vladimir Putin, spunând că este un hoţ, un mincinos şi un criminal.

În contextul în care Vladimir Putin a fost învestit pentru al cincilea mandat de președinte al Rusiei, Asociația Navalnîi, care continuă munca disidentului rus Alexei Navalnîi, a publicat mai multe imagini, filmate cu o cameră ascunsă, din interiorul palatului opulent construit pe malul Mării Negre, la Gelendjik.

Echipa de investigații susține că palatul aparține liderului de la Moscova, în ciuda negărilor constante din partea Kremlinului.

„Avem aproape patru ore de filmări video din interiorul tuturor camerelor palatului lui Putin. Din interiorul celei mai secrete și bine păzite clădiri din țară. Dormitoare, birouri, săli de sport, criosaune și o capelă. Puteți vedea adevărata amploare a nebuniei liderului de la Kremlin”, precizează echipa de investigații a lui Navalnîi pe contul de YouTube.

Palatul cotat la 1 miliard de euro ar fi întreținut de peste 250 de angajați, 27 dintre aceștia având grijă de grădină și pădure. Are chiar și un herpetolog (expert în reptile).

Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni