• PRO TV
  • Florin Piersic a fost transferat cu o aeronava SMURD la un spital din București. Actorul suferă de afecțiuni cardiace FOTO

Florin Piersic a fost transferat cu o aeronava SMURD la un spital din București. Actorul suferă de afecțiuni cardiace FOTO

Florin Piersic a fost transferat cu o aeronava SMURD la un spital din București. Actorul suferă de afecțiuni cardiace  FOTO

Florin Piersic a fost transferat, marți seara, din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din București cu un avion SMURD.

Transferul s-a realizat la cererea familiei actorului. Avionul SMURD cu care a fost transportat se afla în Ungaria, unde participa la un exerciţiu NATO.

Actorul Florin Piersic, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce a fost operat la genunchi la Spitalul Militar, a fost transferat la Institutul ”Matei Balş” din Capitală, pentru continuarea tratamentului.

Actorul va continua tratamentul cu antibiotice şi pentru problemele legate de proteza de la genunchi, fiind în stare bună, a declarat, managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Florin Crişan pentru site-ul cluj24.ro.

La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exercițiul NATO "Vigorous Warrior 2024", desfășurat în Ungaria.

Florin Piersic a fost operat în prima zi de Paște

Amintim că Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a suferit o nouă intervenție chirurgicală în prima zi de Paște la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca. Actorul a fost operat săptămâna trecută la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Piersic a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni