• PRO TV
  • Ce aduce Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai! Zodiile care vor simți cel mai intens fenomenul astral sunt Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Ce aduce Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai! Zodiile care vor simți cel mai intens fenomenul astral sunt Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Ce aduce Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai! Zodiile care vor simți cel mai intens fenomenul astral sunt Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Luna Nouă din zodia Taur ne invită la noi începuturi și la conștientizarea că este nevoie să mergem pe un drum nou, care să ne îndeplinească nevoile și dorințele, atât cele materiale, cât și cele sufletești.

În casa astrologică guvernată de zodia Taur poate avea loc o schimbare, să sădim niște semințe, care vor crește și vor ajunge la o etapă finală în preajma Lunii Pline din zodia Taur, din a doua jumătate a lunii noiembrie.

Arhetipul Taurului este asociat cu valorile fundamentale, putere interioară, resursele și instinctul de supraviețuire. Influența sa ne îndeamnă să ne consolidăm sistemul de valori, să ne conectăm cu resursele interioare și să prioritizăm siguranța emoțională și materială.

Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală și anunță surprize sau răsturnări de situație, o schimbare bruscă de direcție. Este susținut de către Saturn din zodia Pești printr-un aspect armonios. Atunci când puterea interioară se împletește cu credința, avem încredere că lucrurile se vor desfășura astfel încât Universul să ne așeze pe drumul cel bun.

 

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

 

Domeniile activate de Luna Nouă din Taur pentru fiecare zodie:

 

Berbec/ Ascendent în Berbec    

 

Sectorul asociat banilor pe care nativii Berbec îi câștigă din muncă, bunurile, valorile, stima de sine, este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță etape noi. Totodată, nativilor li se oferă șansa să se reechilibreze emoțional, să-și dea mai multă valoare, să aibă încredere în ei.

 

Taur/ Ascendent în Taur

 

Sectorul personalității este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi etape, prin setarea unor obiective pe termen lung. Nativii Taur pot surprinde prin acțiuni, atitudine, decizii, să se reinventeze și să înceapă un capitol nou de viață. Registrul astral scoate în evidență propriile nevoi și dorințe.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

 

Sectorul asociat subconștientului, introspecției, spiritualității, frământărilor interioare și trecutului este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care invită la un bilanț, la eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție. Sunt invitați să lase în urmă ce îi ține în loc și nu mai corespunde cu credințele și principiile.

 

Rac/ Ascendent în Rac

 

Sectorul prietenilor, relația cu grupurile din care fac parte, viața socială, planurile pe termen lung este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi etape. Fenomenul astral îi invită pe nativii Rac să se ocupe de activitățile de pe urma exercitării profesiei, să pregătească strategii și planuri de viitor.  Schimbarea care poate avea loc este din cauza unor viziuni și perspective diferite pe care nativii le au în raport cu prietenii. Și axa iubirii este activată, așa că Racii se pot aștepta la surprize în planul amoros.

 

Leu/ Ascendent în Leu

 

Sectorul carierei, imaginii publice, reputației, străinătății și relației cu superiorii este activat de Luna Nouă din zodia Taur. Nativii Leu vor fi interesați să pună accent pe evoluția și dezvoltarea în sfera profesională. De asemenea, se vor concentra pe imagine si reputație, afirmare și demonstrarea abilităților profesionale. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

 

Sectorul asociat sistemului de credințe, filosofiei de viață, cunoașterii, educației, călătoriilor și dezvoltării personale este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care deschide etape noi. Nativii Fecioară sunt invitați să-ți seteze obiective noi privind lărgirea universului cunoașterii, programarea unor călătorii și participarea la evenimente în spațiul social.

 

Balanță/ Ascendent în Balanță  

 

Sectorul asociat resurselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul de cuplu, moștenirile, datoriile sau banii proveniți din alte surse decât salariile, dar și viața intimă este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în aceste domenii. Nativii Balanță pot să ia decizii care să surprindă, să facă o schimbare bruscă în relație sau într-un context financiar.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

 

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță etape noi în aceste domenii. O relație personală sau profesională se poate așeza pe alte baze, să aibă loc modificări, în urma unor decizii neașteptate, mai ales dacă nevoile Scorpionilor nu sunt îndeplinite.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

 

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților și sarcinilor, relațiile cu colegii și sănătatea este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care marchează noi începuturi în aceste domenii. Au loc schimbări, decizii bruște și evenimente neașteptate în planul muncii și decizii care vor fi în favoarea nativilor, dacă vor știi să-și asculte intuiția.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

 

Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, copiilor, creativității, distracției este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi în aceste domenii de viață. Posibil să apară evenimente neașteptate în planul iubirii, persoane de care Capricornii să se îndrăgostească brusc sau apar situații neprevăzute în relațiile mai vechi.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

 

Sectorul asociat universului emoțional, vieții de familie, căminului și relațiilor cu părinții, este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi etape în aceste domenii. Vărsătorii pot lua decizii neașteptate în familie, privind o mutare sau administrarea unor bunuri imobiliare.

 

Pești/ Ascendent în Pești

 

Sectorul asociat comunicării, interacționării cu ceilalți, gândirii, învățării, acumulării de informație și negocierilor este activat de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi etape. Posibil să apară informații neașteaptate, care să le dea nativilor peste cap toate planurile. De asemenea, nativii sunt invitați să-și concentreze atenția pe ce este important acum pentru ei, să fie mai atenți la nevoile lor.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni