• PRO TV
  • Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital! Ce a transmis marele actor după ce a fost adus la București cu un avion SMURD

Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital! Ce a transmis marele actor după ce a fost adus la București cu un avion SMURD

Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital! Ce a transmis marele actor după ce a fost adus la București cu un avion SMURD

Marele actor Florin Piersic trece prin momente extrem de dificile, după ce a fost internat la două spitale din Cluj-Napoca, iar mai apoi transportat la București cu un avion SMURD. Iată ce mesaj a transmis de pe patul de spital!

Florin Piersic, poate cel mai cunoscut, admirat și iubit actor din generația de aur a teatrului românesc, traversează o perioadă foarte dificilă din cauza problemelor de sănătate grave cu care se confruntă.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, celebrului actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol, iar medicii care au intervenit au constatat că suferă o infecție la genunchi. Ulterior, pe data de 5 mai, cadrele medicale care l-au îngrijit au observat că infecția s-a extins până la inimă, Florin Piersic fiind supus unei intervenții chirurgicale.

Ieri, pe data de 7 mai, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, așa că a fost transportat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București cu un avion SMURD.

Conducerea Institutului de boli infecțioase Matei Balș a transmis, în cadrul unui comunicat de presă, mesajul lui Florin Piersic pentru admiratorii săi de pretutindeni.

„Maestrul Florin Piersic dorește să transmită gânduri bune pentru toți admiratorii dumnealui și să îi asigure că "este pe maini bune".

Începând din momentul internarii, 07 MAI ora 22:30, D-nul Florin Piersic se află într-o evaluare complexă legată de procesul infecțios, care presupune abordare multidisciplinară (ortopedică, cardiologică). Este stabil la acest moment și se află sub strictă supraveghere medicală.

Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de comorbiditati. Vom revenii cu detalii ulterior”, a transmis conducerea spitalului, printr-un comunicat de presă.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni