• PRO TV
  • Horoscop zilnic 9 mai 2024. Vărsătorii pot începe o poveste de iubire, Capricornii se pricopsesc cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 9 mai 2024. Vărsătorii pot începe o poveste de iubire, Capricornii se pricopsesc cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 9 mai 2024. Vărsătorii pot începe o poveste de iubire, Capricornii se pricopsesc cu probleme de sănătate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să pui pasiune în tot ce faci și ești înflăcărat și mulțumit când îți iese tot ce-ți propui. Pe de altă parte, s-ar putea să primești niște lecții de viață, să ți se atragă atenția unde ai greșit la un moment dat și să îndrepți. De asemenea, îți dai mai multă valoare și munca în echipă aduce satisfacție.

Taur

Astăzi este posibil să apreciezi corect o situatie într-un context financiar. Te implici în mai multe activități și ai încredere în tine, dacă este nevoie să porți niște negocieri. S-ar putea să folosești o sumă de bani să cumperi un cadou cuiva drag.

Gemeni

Se anunță o zi cu multe oportunități, în special în planul relațiilor profesionale, dar și-n cele personale. De asemenea, este favorizată întâlnirea cu o persoană cu care ai putea începe o relație. Posibil să primești și o invitație în oraș, să te vezi cu prietenii la finalul săptămânii.

Rac

Astăzi este posibil să te simți blocat sau să ai nevoie să stai retras. Ceva te neliniștește și încerci să cauți să-ți redirecționezi energiile, astfel încât să simți satisfacție când dai o mână de ajutor. Ai parte de o sensibilitate mai mare și recomandarea astrelor este să nu iei lucrurile personal, dacă cineva încearcă să te atace.

Leu

Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor și planurilor de viitor, s-ar putea să programezi o ieșire cu prietenii, să discuți cu persoane din străinătate și să cauți să rezervi o cazare, să cumperi niște bilete de avion. Activitățile pe care le desfășori cu grupul de prieteni îți aduc satisfacție.

Fecioară

Luna îți traversează astăzi casa carierei și a reputației profesionale și ești dornic să ieși în față, să te afirmi și să-ți expui ideile. În planul personal este posibil să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, care să clarifice niște aspecte ale relației. Chiar dacă de suprafață totul pare ok, lucrurile mocnesc și este momentul să vă spuneți nemulțumirile.



Balanță

Astăzi este posibil să iei legătura cu persoane cu care împărtășești aceleași idealuri și principii. De asemenea, ești stimulat să înveți lucruri noi, să afli informații dintr-un domeniu de interes pentru tine, să programezi o călătorie. La serviciu îți susții cu tărie convingerile și părerile în fața colegilor.

Scorpion

Astăzi este posibil să te intereseze situația financiară. Poți primi o sumă de bani de la cineva din familie. Pe de altă parte, îți faci planuri financiare pe termen lung și iei în calcul și posibilitatea să faci o schimbare de job, mai ales dacă nu te mai mulțumește salarizarea.

Săgetător

Astăzi ai nevoie să te conectezi cu partenerul de cuplu. Ești foarte generos și plin de surprize, fapt care-l face pe partener să se simtă special. În ce privește sectorul profesional, al parteneriatelor, s-ar putea să pui baze noi, să știi exact cum să procedezi pentru a încheia un contract profitabil.

Capricorn

Astăzi este activată casa sănătății și muncii și dacă te suprasoliciți s-ar putea să apară unele probleme de sănătate. Este o zi pielnică să începi o dietă sau un stil de viață sănătos, să conștientizezi că este nevoie de o schimbare, pentru a putea avea un randament ridicat a locul de muncă și în activitățile pe care le desfășori.

Vărsător

Sectorul iubirii și aventurilor romantice, distracției și pasiunii este activat astăzi. S-ar putea să pregătești planuri pentru vacanță, să-ți exprimi mai ușor sentimentele, să faci declarații sau să ai o întâlnire romantică, care se poate transforma într-o poveste de iubire.

Pești

Astăzi te ocupi de casă și familie și dacă reușești să te înțelegi cu șefii, lucrezi de acasă, pentru că ai nevoie să rezolvi niște chestiuni, care țin de o reparație. Cooperezi bine cu ceilalți membri ai familie și picați la înțelegere într-un context care vizează casa sau patrimoniul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni