• PRO TV
  • Vlad a murit după ce s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași! Studentul de 20 de ani abia suferise o intervenție chirurgicală

Vlad a murit după ce s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași! Studentul de 20 de ani abia suferise o intervenție chirurgicală

Vlad a murit după ce s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași! Studentul de 20 de ani abia suferise o intervenție chirurgicală

O tragedie fără margini a avut loc la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, acolo unde un student în vârstă de 20 de ani și-a pus capăt zilelor, la scurt timp după ce suferise o intervenție chirurgicală.

Vlad este tânărul student în vârstă de 20 de ani care a șocat o țară întreagă, după ce s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași. Băiatul, care era student la Medicină Dentară, era internat în clinica medicală deoarece suferise o intervenție chirurgicală la colon. Potrivit doctorilor, operația nu a fost una ușoară, însă nu ar fi avut repercusiuni grave pe termen lung. 

La fața locului, în salonul în care tânărul fusese internat, nu s-a găsit niciun bilet de adio sau vreo explicație care să arate de ce a recurs la un asemenea gest.

​Conducerea spitalului a anunțat că Vlad avea o afecțiune gravă, dar nu neoplasm. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, nu a mai putut fi salvat.

„Este vorba de un student în vârstă de 20 de ani, care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Spiridon». Avea o afecțiune gravă, dar nu era vorba de neoplasm.. Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf.Spiridon”, potrivit unui post TV.

Ce au spus colegii lui Vlad, după ce au aflat că tânărul student s-a sinucis

Colegii și prietenii lui Vlad sunt în stare de șoc după ce au aflat că studentul de 20 de ani și-a pus capăt zilelor. Aceștia consideră că principalul motiv pentru care s-a sinucis ar fi problema de sănătate cu care a fost diagnosticat, dar și faptul că i-a fost montată o colostomă.

„A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact”, a declarat unul dintre colegii lui Vlad, student la Medicină Dentară, pentru  BZI.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni