• PRO TV
  • Mihai Albu are cancer! Celebrul designer a fost operat: "Încă mă aflu în perioada de convalescență"

Mihai Albu are cancer! Celebrul designer a fost operat: "Încă mă aflu în perioada de convalescență"

Mihai Albu are cancer! Celebrul designer a fost operat: "Încă mă aflu în perioada de convalescență"

Designerul Mihai Albu trece prin momente grele! Designerul de încălțăminte în vârstă de 61 de ani a anunțat joi, 9 mai 2024, pe rețelele de socializare că a fost diagnosticat cu cancer.

În urma unui control de rutină, Mihai Albu a descoperit că suferă de cancer de prostată. Fostul partener de viață al Iuliei Albu a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală, iar acum se află în perioada de recuperare.

A fost operat de cancer de prostată

"Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu în perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viața. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase", a scris Mihai Albu pe pagina sa de Facebook.

În prezent, Mihai Albu se află în perioada de convalescență și e monitorizat în permanență de echipa chirurgicală. Din fericire, iubita designerului, Elena Nechifor, este medic chirurg chiar la spitalul unde aceasta a fost operat.

Cancerul de prostată

Cancerul de prostată este unul dintre cele mai comune tipuri de cancer în rândul bărbaților cu vârsta de peste 50 de ani. Cancerul de prostată este cea mai gravă boală care afectează prostata, o mică glandă în formă de nucă, situată sub vezica urinară și în fața rectului, la bărbați.
Cancerul de prostată se dezvoltă încet, iar în stadiile incipiente de obicei nu se observă simptome. Acest lucru poate face ca depistarea precoce să fie dificilă.

Cancer de prostată: simptome

Cancerul de prostată cauzează rareori simptome în stadiul incipient. Aceste semne și probleme pot apărea pe măsură ce boala progresează:

  1. urinat frecvent, mai ales noaptea;
  2. flux slab de urină sau flux care începe și se oprește;
  3. durere sau arsură la urinare (disurie);
  4. pierderea controlului evacuării vezicii urinare (incontinență urinară);
  5. pierderea controlului defecaţiei (incontinență fecală);
  6. ejaculare dureroasă și disfuncție erectilă;
  7. sânge în spermă (hematospermie) sau urină;
  8. durere în zona lombară, șold sau piept.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni