• PRO TV
  • Horoscop zilnic 10 mai 2024. Scorpionii au parte de emoții și trăiri intense în plan sentimental, Gemenii abordează subiecte mai delicate

Horoscop zilnic 10 mai 2024. Scorpionii au parte de emoții și trăiri intense în plan sentimental, Gemenii abordează subiecte mai delicate

Horoscop zilnic 10 mai 2024. Scorpionii au parte de emoții și trăiri intense în plan sentimental, Gemenii abordează subiecte mai delicate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 10 mai 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să te confrunți cu superiorii într-un context profesional, să-ți aperi niște drepturi. Încerci să demonstrezi că ai dreptate și vei fi susținut de către Mercur, planeta comunicării, și de Lună care traversează sfera comunicării și gândirii. Se anunță o zi foarte încărcată din punctul de vedere al interacționării cu ceilalți.

Taur

Astăzi este posibil să ajungi, din nou, la preocupări pentru siguranța materială. Ai nevoie de mai mulți bani și s-ar putea să te confrunți cu niște blocaje sau amânări, însă, înțelegi în cele din urmă, că este posibil să amâni niște cumpărături și ai răbdare să se așeze lucrurile.

Gemeni

Luna îți traversează astăzi casa personalității și ai nevoie de atenție din partea persoanelor dragi, să-ți împărtășești sentimentele. De asemenea, vorbești mult și cauți să socializezi, îți suni prietenii și programați un sejur împreună. S-ar putea să abordezi și subiecte mai delicate.

Rac

Astăzi este posibil să primești ajutor de la cineva din familie într-o chestiune personală. Recomandarea astrelor este să stai departe de dispute dacă ai viziuni diferite cu ale colegilor. Și cu partenerul este posibil să ai tensiuni, să te simți puțin stresat și să nu inițiezi niciun dialog de lămurire.

Leu

Astăzi este posibil să-ți faci planuri de viitor, să iei legătura cu prietenii sau cu grupul din care faci parte, să pregătiți o petrecere surpriză. De asemeanea, este favorizată și începerea unui proiect nou. Dacă ești singur, prietenii vor să-ți facă cunoștință cu cineva.

Fecioară

Astăzi este posibil să-ți faci planuri de călătorie și chiar dacă întâmpini unele blocaje din partea perechii de viață, reușești să găsești o cale să aplanezi un conflict. S-ar putea să fie nevoie să iei o decizie de natură profesională, însă încerci să obții o amânare.

Balanță

Astăzi ai nevoie să evadezi, să ieși din rutina zilnică și să faci și altceva în afara serviciului. S-ar putea să termini mai repede orele de program și să îi propui partenerului să plecați într-un weekend prelungit. Te bucuri ca partenerul cooperează cu propunerea ta.

Scorpion

Astăzi este posibil să ai parte de o neînțelegere cu unul dintre prieteni, să se încheie un parteneriat, mai ales dacă au existat mai multe divergențe în ultimul timp. În planul sentimental, ai parte de emoții și trăiri intense, profunde, și o conectare puternică cu partenerul de cuplu.

Săgetător

Astăzi apar discuții cu partenerul de cuplu legate de casă și familie, de administrarea unor bunuri sau de o renovare, dar nu există momentan destule finanțe să faceți tot ce aveți în plan. Decideți să mai așteptați o perioadă să se lege lucrurile.

Capricorn

Astăzi, încerci să-ți organizezi mai bine sarcinile la serviciu, astfel încât să înregistrezi rezultate bune, să-ți atingi obiectivele și să fii mulțumit. S-ar putea să întâmpini un blocaj și în comunicarea cu unii dintre colegi, să nu cooperezi cu aceștia. Cineva apropiat îți prezintă altfel situația și reușești să găsești o cale comună.

Vărsător

Astăzi se activează sfera sentimentală, relațiile cu copiii, activitățile de creație și s-ar putea să cheltui mai mult, pe activități de relaxare, să faci un cadou surpriză, să ieși în oraș cu prietenii sau rude cu care nu te-ai mai văzut de mult. Se anunță distracție și decizi să programezi mai multe întâlniri.

Pești

Posibil astăzi să nu fii în apele tale, mai ales că Luna, care indică starea emoțională, formează un aspect tensionat cu Saturn, din casa personalității. Caută și bucură-te de lucrurile mici, de prezența unui prieten, de un mesaj care vine spre tine, și nu sta retras să alimentezi o stare mai puțin bună.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni