• PRO TV
  • Leo de la Kuweit a ajuns de urgență la spital! Sora manelistului face apel disperat pe rețelele de socializare: „Vă rog din suflet...”

Leo de la Kuweit a ajuns de urgență la spital! Sora manelistului face apel disperat pe rețelele de socializare: „Vă rog din suflet...”

Leo de la Kuweit a ajuns de urgență la spital! Sora manelistului face apel disperat pe rețelele de socializare: „Vă rog din suflet...”

Leo de la Kuweit a ajuns de urgență pe patul de spital! Manelistul se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar în acest moment toată familia îi este alături.

Gallery

​Leo de la Kuweit este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat în 2022, după ce a lansat mai multe hit-uri, menite să distreze oamenii la petreceri. Acesta, din cauza eforturilor uriașe depuse pentru a onora toate concertele la care este invitat, își neglijează sănătatea, motiv pentru care a ajuns pe patul de spital. 

Recent, sora lui Leo, Larisa Gafton, a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care celebrul manelist apare pe patul de spital. Aceasta nu a spus cu exactitate cu ce probleme de sănătate se confruntă fratele ei, însă a simțit nevoia să transmită un mesaj pentru fani:

„Viața mea, aerul meu! Lângă tine până mor! Toată viața vom fi în spatele tău. Vă rog din suflet să ne înțelegeți situația”, a scris sora artistului la postarea pe care a făcut-o pe platforma TikTok.

@larissa.gaftone #leokuweit? @Leo Kuweit @LeoDeLaKuweitOfficial #สโลว์สมูท #สปีดสโลว์ #pentruvoi?? #romania?? #dumnezeuteiubeste #povestitoruldefilm #foryoupage #supershy #stopmotiontrend ♬ son original - Kristian Xhaferaj

În acest moment, Leo de la Kuweit se află internat la Spitalul Clinic Matei Balș din București.

​Leo de la Kuweit a devenit tată în urmă cu puțin timp

Leo de la Kuweit a devenit tată în urmă cu doar câteva luni, atunci când partenera lui de viață a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Azaleea Maria.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat azi! Cu cea mai frumoasă floare din grădina lui. Îți mulțumim, Doamne, ne-ai adus fericirea pentru tot restul vieții”, a scris cântărețul de manele în mesajul pe care l-a postat atunci pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni