• PRO TV
  • Mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai, noi declarații cutremurătoare: „Mă dădeam cu capul de pereți!”

Mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai, noi declarații cutremurătoare: „Mă dădeam cu capul de pereți!”

Mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai, noi declarații cutremurătoare: „Mă dădeam cu capul de pereți!”

Sebastian Olariu și Roberta Dragomir sunt cei doi tineri care au murit pe loc în accidentul produs de Vlad Pascu vara trecută, în stațiunea 2 Mai. Mama tânărului ucis trece prin momente îngrozitoare, după ultimul proces la judecătoria Mangalia.

Gallery

​Într-o nouă etapă a procesului lui Vlad Pascu, judecătoarea Ancuța Popoviciu a creat, și de această dată, controverse. Prima dată, aceasta a întrebat dacă una dintre victimele tragediei de la 2 Mai se află în sală, iar acum a întrebat-o pe mama Robertei dacă a participat la înmormântarea fiicei sale.

Judecătoarea a azuzit mărturiile a peste 10 persoane, printre care rude ale tinerilor decedați, dar și supraviețuitori. Cristina, care s-a aflat în grupul de persoane spulberate de Vlad Pascu la 2 Mai, a fost prima audiată și a relatat cu lux de amănunte tragicul accident. Tânăra de doar 21 de ani a avut nevoie de patru intervenții chirugicale la picioare în urma impactului.

Și mama lui Sebastian Olariu a vorbit la proces, iar declarațiile sale sunt de-a dreptul cutremurătoare.

„Mă dădeam cu capul de pereți, că nu îmi venea să cred, nu mi-a venit să cred până în momentul în care am ajuns acolo și l-am văzut, că mă rugam să fie un scenariu de-ale lui, că stăteam la căpătăiul lui la capela și mă rugam să intre pe ușa și să îmi spună „hey, mom, ce zici de filmul meu?”, a transmis Mihaela Olariu, mama lui Sebastian.

Foto: Facebook, Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni