• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aplicatia PROTV: de la experienta second-screen Vocea Romaniei, la cel mai puternic mix de stiri si continut VIDEO

Aplicatia PROTV: de la experienta second-screen Vocea Romaniei, la cel mai puternic mix de stiri si continut VIDEO

Aplicatia PROTV: de la experienta second-screen Vocea Romaniei, la cel mai puternic mix de stiri si continut VIDEO

Dupa succesul aplicatiei “Fii antrenor” la Vocea Romaniei, PRO TV duce mai departe fenomenul second-screen si lanseaza o aplicatie care ofera experienta completa Vocea Romaniei direct pe telefon. In curand si pe tableta. Aplicatia PRO TV aduce STIRI si momente VIDEO din competitia celor mai bune voci, iar in timpul show-ului transforma ecranul telefonului intr-un dispozitiv second screen cu care poti interactiona.

Stiri, entertainment si engagement total. Asta inseamna aplicatia ProTV, a patra aplicatie second screen lansata de PRO TV si prima cu functia “app in app”, care va avea module sau pagini separate pentru toate show-urile importante. Aplicatia “Romanii au talent”, descarcata de peste 100.000 de romani, a deschis seria aplicatiilor de mobil lansate de PRO TV. A urmat aplicatia “Vocea Romaniei“ care a strans 90.000 de downloaduri in doar trei saptamani, iar in 2014 aplicatia “Fii antrenor” la Vocea Romaniei a trecut de cifra record de 230.000 de download-uri.

Descarca si tu aplicatia "ProTV" din AppStore sau GooglePlay!

Cu aplicatia PRO TV afli noutati despre antrenori, ii cunosti mai bine pe concurenti si iti alegi favoritii la Vocea Romaniei. Provocarea e sa ghicesti cine trece de auditiile pe nevazute, apoi cine castiga confruntarile si cine merge mai departe dupa etapa LIVE-urilor, iar la final cine va fi Vocea Romaniei. Fiecare actiune iti aduce puncte, la fel si daca iti dai check-in la show sau comentezi cu prietenii. 

Pentru experienta completa Vocea Romaniei powered by Telekom, poti descarca gratuit aplicatia PRO TV din App Store si Google Play. Odata instalata, te poti bucura de:

STIRI: afli primul ce se intampla la Vocea Romaniei, noutati despre antrenori, echipe si concurenti.  

ENTERTAINMENT: vezi cele mai tari momente VIDEO de la Vocea Romaniei.

ENGAGEMENT: iti alegi show-ul favorit, raspunzi la poll-uri in timp real, iti dai check-in si comentezi alaturi de prieteni. 

PREMII: participi la concursul second-screen Vocea Romaniei, strangi puncte si castigi la final un Samsung Galaxy S6 Egde.

CONTINUT PREMIUM: ai prima aplicatie din Romania care isi propune sa imbine experienta second-screen cu cel mai bun continut dedicat show-urilor PROTV si cu forta stirilorprotv.ro.

Stiri, entertainment si engagement total, asta inseamna aplicatia PRO TV, a patra aplicatie second screen lansata de PRO TV si prima cu functia “app in app”, care va avea module sau pagini separate pentru toate show-urile importante. 

Cu aplicatia PRO TV, utilizatorii afla noutati despre antrenori, ii cunosc mai bine pe concurenti si isi aleg favoritii la Vocea Romaniei. In etapa editiilor LIVE userii vor putea aprecia prestatia fiecarui concurent in timp real. Fiecare actiune aduce puncte si poti castiga un super smartphone pe 18 Decembrie 2015, o data cu finala Vocea Romaniei. 

Nu uita ca pentru ca totul sa mearga perfect in aplicatie trebuie sa ai instalata ultima versiune a aplicatiei ProTV din AppStore sau GooglePlay.

 Marti, 1 Decembrie, 20:30 la Pro TV te asteapta editia speciala Vocea Romaniei LIVE.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni