Carla's Dreams canta pentru Atletico Textila! Nu rata primul episod AZI, de la 21:00, numai la PROTV!

Carla's Dreams canta pentru Atletico Textila! Nu rata primul episod AZI, de la 21:00, numai la PROTV!
Citeste mai mult despre: Carlas Dreams, Atletico Textila, comedie, ProTV,
Data: 10 Martie 2016

Atletico Textila debuteaza astazi, in “deschiderea” Europa League! Iar pentru ca o echipa asa puternica, echilibrata, hotarata si de temut trebuie sa aiba un imn, Carla’s Dreams a pregatit o piesa speciala!

Versurile si melodia au fost compuse de Carla’s Dreams, iar piesa poate fi ascultata mai jos.

Atletico Textila este serialul care duce comedia si fotbalul in acelasi loc! In primul episod, astazi, de la ora 21:00, urmarind strategia “avem egalul, tinem de scor!”, antrenorul Traian va face tot posibilul sa isi motiveze echipa inainte de meciul care va decide in ce liga va juca echipa in continuare.

Geamgiul Colentina, adversarul de temut al celor mai simpatici si complet nepregatiti jucatori din Liga a patra, le va da mari batai de cap, dar baietii de la Atletico Textila vor reusi, cu umorul specific, sa treaca peste orice obstacol.

Orice adversar Atletico Textila ar trebui, insa, sa se teama de puterea acestei echipe! Asa cum insusi antrenorul o spune, „cand nu stiu ce sa faca, Mourinho si Guardiola vin la mine sa ma intrebe”.

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

 

Ce tiki-taka, ce galactici, ce extraterestri... O sa vedeti fotbal adevarat abia joia asta. Textila debuteaza imediat...

Posted by Atletico Textila on Saturday, March 5, 2016
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies