Debutul Atletico Textila a fost urmarit de milioane de romani!

Debutul Atletico Textila a fost urmarit de milioane de romani!
Citeste mai mult despre: Atletico Textila, ProTV,
Data: 11 Martie 2016

Joi seara, telespectatorii au putut urmari primul episod al celui mai nou serial de comedie romanesc: Atletico Textila! Echipa patronata de Nea Gica (interpretat de actorul Razvan Vasilescu) a fost incurajata aseara de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 21:01 – 22:00! La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile echipei din liga a patra au fost lider de audienta, cu 10.8 puncte de rating si 25.1% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.1 puncte de rating si 14.2% share.

Ca orice mare campioana, Atletico Textila are si anii ei mai prosti. Acesta este unul, in episodul de aseara fiind surprinsa partida dintre echipa antrenata de Traian si adversarii de la Geamgiul Colentina! Ambele echipe s-au luptat in meciul tur, pentru a evita retrogradarea, intr-o partida demna de Liga... a patra! Tactica nu e punctul forte al antrenorului, Traian dandu-si seama ca cea mai buna tactica este spionajul echipei adverse. Si relaxarea cu o bere!

Evident ca patronul Gica nu si-a putut lasa jucatorii la greu, astfel incat a „cumparat” arbitrul. Totul a decurs conform planului, pana in ultimul minut cand Textila a marcat un autogol de toata frumusetea! Cu turul pierdut si cu banii dati, Nea Gica a lesinat in tribuna! 

Speranta lui si a jucatorilor pentru evitarea retrogradarii este returul de saptamana viitoare, numai la PRO TV!

Atletico Textila – AI, N-AI MINGEA, TRAGI LA COMEDIE!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies