Echipa Atletico Textila are un nou finantator! Daca e miercuri, e comedie la ProTV!


	Echipa Atletico Textila are un nou finantator! Daca e miercuri, e comedie la ProTV!
Citeste mai mult despre: Atletico Textila, comedie, ProTV,
Data: 22 Martie 2017
 
In fiecare miercuri si joi, la Pro TV razi romaneste! In aceasta seara, de la 20:30, ne facem incalzirea cu Las Fierbinti, intr-un episod in care aflam “Ce este viata?”. Meciul serii incepe la 21:30, atunci cand Atletico Textila se pricopseste cu un nou finantator!

De la 21:30, Atletico Textila are un nou finantator si administrator, adica “el da cascavalul” – interpretat de nimeni altul decat Florin Calinescu!

Iar primul lucru pe care il face este o inspectie atenta a echipei de fotbal, concluzia fiind una destul de trista: Vladut este prea slabut, Costel are muschii gatului atrofiati, iar Leonard...cheleste! Se pare ca Raluca, patroana echipei, atunci cand a semnat contractul pentru un imprumut, nu a citit toate punctele, asa ca acum trebuie sa se descurce cu noua situatie neplacuta.

Miercuri si joi, in fiecare saptamana, romanii aleg comedia romaneasca de la Pro TV! In aceasta seara, Las Fierbinti si Atletico Textila aduc noi episoade in care aventura si comicul se completeaza perfect.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies