• PRO TV
  • O nunta si un meci incendiar in ultimele doua episoade din primul sezon Atletico Textila

O nunta si un meci incendiar in ultimele doua episoade din primul sezon Atletico Textila

O nunta si un meci incendiar in ultimele doua episoade din primul sezon Atletico Textila

In episoadele de ieri seara, Costelus si Doina au facut pregatiri mari pentru nunta la care au participat toti colegii si prietenii! Dupa petrecere si voie buna, echipa Atletico Textila a trebuit sa faca fata unei echipe foarte bine antrenate, pregatite si determinate: Atletico Madrid, dar echipa de... fete!

Ultimele doua episoade din primul sezon Atletico Textila au fost urmarite ieri seara de aproximativ 1 milion de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 20:31 – 22:37. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, serialul a fost lider de audienta, cu 8 puncte de rating si 20.4% cota de piata.

Dupa o vizita conjugala plina de pasiune, Nea Gica si Raluca au hotarat sa le fie nasi celor doi miri, Costelus si Doina, ocazie numai buna ca patronul sa iasa din inchisoare. Nea Gica avea, de fapt, programul bine organizat pentru aceasta iesire: intalniri cu avocatii, cu partenerii, pentru a stabili cum sa procedeze cu afacerile, conturile si banii. Bineinteles, Raluca ajunge sa organizeze totul: rochia de mireasa, mancarea, muzica si dansul din barul Pusei. Nea Gica fura, insa, darul de nunta si fuge in Cuba, pentru a scapa de cei 20 de ani de inchisoare.

Trei saptamani mai tarziu, echipa Atletico Textila este in faliment, iar jucatorii sunt epuizati, dar fericiti ca au iesit pe locul 6 in campionat. Antrenorul Traian, aduce vestea cea mare: vor juca impotriva echipei Atletico Madrid!

In ziua meciului, emotiile au fost tot mai mari atat pentru echipa, cat si pentru Raluca si Iuliana, care au planuit o adevarata desfasurare de forte pentru amicalul cu Atletico Madrid. Insa marea dezamagire si, in acelasi timp, surpriza, este ca pe teren intra echipa de fete a celor de la Atletico Madrid. Finalul a fost unul tragic pe tabela de marcaj: scor final 0-5 pentru musafiri.

Primul sezon Atletico Textila s-a incheiat cu oferta primita de Adrian de la o echipa din strainatate si cu invitatia lui Nea Gica pentru Raluca sa plece impreuna in Africa de Sud sau America de Sud.

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni