• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • PRO TV prezinta Atletico Textila! Fotbal si umor de calitate, intr-un nou serial de exceptie

PRO TV prezinta Atletico Textila! Fotbal si umor de calitate, intr-un nou serial de exceptie

PRO TV prezinta Atletico Textila! Fotbal si umor de calitate, intr-un nou serial de exceptie

PRO TV lanseaza un nou proiect, care va prezenta lumea fotbalului intr-o noua lumina! Incepand cu primavara anului 2016, in prime time, romanii vor afla povestea celei mai bune echipe slabe de fotbal din oras. Fotbalul este una dintre cele mai vechi pasiuni ale romanilor. Fotbalul inseamna entuziasm fara limite si emotii dezlantuite pe stadioane si in fata televizoarelor. Pentru microbisti, fotbalul este vital, se joaca pe viata si pe moarte. Fie ca este vorba despre Cupa Mondiala sau despre miuta, rezultatul este mereu acelasi: pasiune, distractie, glorie, placere, fericire si comedie. Fotbalul este divertisment.

Povestea Atletico Textila, echipa care joaca intr-o liga inferioara, incepe in momentul in care patronul are un atac de cord si este inlocuit cu... o femeie! Situatii comice, obstacole amuzante si, mai ales, lipsa de talent, disciplina si munca sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeaza echipa de fotbal Atletico Textila.

Serialul Atletico Textila va fi produs de Frame Film, in regia lui George Dogaru, iar scenariul este realizat de Radu Crahmaliuc si Radu Mares Alexandru.

“Pasiunea pentru fotbal nu se opreste numai la meciurile sau la competitiile sportive, ci continua mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile si toata atentia din jurul jucatorilor. Amanuntele picante din viata fotbalistilor si informatiile din culisele unei competitii de fotbal sunt intotdeauna pretioase, la orice nivel, chiar daca este vorba despre cea mai bogata echipa de fotbal sau cel mai sarac FC dintr-o liga inferioara. Este o lume potrivita pentru comedie, iar Atletico Textila prezinta povestea savuroasa a unei echipe condamnate esecului!”, spune George Dogaru, regizor Atletico Textila.

Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu, Bogdan Cotlet, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Razvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Barsan si Razvan Vasilescu sunt doar cativa dintre cei care vor interpreta personajele pline de haz ale noului serial, care va fi difuzat in 2016 la PRO TV.

Atletico Textila – Textila nu se rupe!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni