VIDEO Adi Nartea a scos-o în oraș pe Laura Boghiu (Visuri la cheie). Cum s-au distrat cei doi

VIDEO Adi Nartea a scos-o în oraș pe Laura Boghiu (Visuri la cheie). Cum s-au distrat cei doi
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Septembrie 2020
Data actualizare: 15 Septembrie 2020
Când bucureștenii pleacă în masă în vacanță, orașul lor devine perfect pentru o aventură urbană, pe două sau chiar patru roți. Adi Nartea (VLAD) și Laura Boghiu (Visuri la cheie) au redescoperit Capitala într-o zi cu mult soare și trafic aerisit.

Când Adi Nartea îți dă întâlnire în oraș, îți pui o rochiță lejeră, de vară, și te duci. Nu stai pe gânduri, fiindcă s-ar putea să se răzgânească. Nu doar el, ci și vremea frumoasă. Laura Boghiu și Adi Nartea au petrecut câteva ore împreună, în încercarea de a descoperi orașul așa cum nu l-au mai văzut de mult.

„Prima dată când am venit în București, mergeam cu autobuzul, și trebuia să ajung în Băneasa. De la gară. Și nu știu cum am ajuns cu autobuzul și, nu-ți exagerez, cred că am numărat șase au opt stații în care nu se mai termina parcul”, a rememorat Nartea prima lui întâlnire cu Parcul Herăstrău, actualmente Parcul Regele Mihai I.

Cele două vedete de la PRO TV au descoperit Bucureștiul pe patru roți, de la bordul unor mașinuțe de agrement, dar și pe biciclete. 

Vezi mai jos cum a fost aventura lor la oraș!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies