VIDEO Adrian Nartea, ponturi pentru redescoperirea orașelor României în pandemie

VIDEO Adrian Nartea, ponturi pentru redescoperirea orașelor României în pandemie
Adrian Nartea recomandă redescoperirea orașelor țării
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Octombrie 2020
Data actualizare: 01 Octombrie 2020
Pandemia de coronavirus ne-a schimbat obiceiurile de călătorie. Ne-a tăiat elanul de a descoperi locuri noi, dar ne-a oferit șansa de a ne cunoaște mai bine strada, cartierul sau orașul în care locuim. Adrian Nartea ne spune cum putem avea experiențe memorabile în localitatea de domiciliu.

Actorul din serialul VLAD a luat Bucureștiul la pas, într-o perioadă în care călătoriile în afara țării sunt un factor de risc. Adrian Nartea a descoperit locuri noi în care poți lua masa în siguranță și a avut un ghid de nădejde în alegerea preparatelor culinare în persoana Cătălinei Oprea, reporter PROTVPlus.ro. 

Cei doi au testat unele dintre cele mai populare terase din oraș și au analizat măsurile de siguranță sanitară luate de administratorii lor. Concluzia e că încă mai poți găsi locuri sigure, deloc aglomerate, în care să-ți petreci timpul liber de care ai atâta nevoie.

Bucureștiul actual s-a liniștit puțin, cu această pandemie. Tocmai din acest motiv facem acest periplu în orașul nostru; puteți să faceți și voi acest periplu în orașul vostru. Să luați cafeaua într-o parte, felul principal în altă parte și desertul în altă parte”, a spus actorul.

Vezi VIDEO mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!