VIDEO BiBi a învățat poziția corectă la volan de la un instructor profesionist

VIDEO BiBi a învățat poziția corectă la volan de la un instructor profesionist
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Noiembrie 2020
Data actualizare: 04 Noiembrie 2020
Vloggerița BiBi a început școala de șoferi și e nerăbdătoare să devină șoferiță cu acte-n regulă. În vârstă de 18 ani, BiBi mizează pe siguranță în detrimentul vitezei și a luat câteva lecții de condus defensiv de la un pilot din campionatul național de raliuri.

Bogdan Talașman, pilot de raliu și instructor de condus defensiv, i-a predat lui BiBi câteva lecții importante la început de drum. Vloggerița, care și-a cumpărat mașina înainte de a lua carnetul, a fost nerăbdătoare să afle ce poate scoate dintr-un Jaguar F-TYPE nou-nouț. Instructorul i-a tăiat elanul și i-a explicat că primul lucru pe care trebuie să-l facă este să adopte o poziție corectă la volan.

Spătarul trebuie să fie cât mai drept posibil. Da? Pentru că eu așa sunt conceput de la Mama Natură, să stau drept. Iar mâinile pe volan le vom ține în poziția 9 și un sfert...”.

Aaa, deci 9 și-un sfert, nu 10 și 10 cum era...

Nu 10 și 10, cum era pe vremuri. Din poziția 9 și-un sfert poți să faci această mișcare, să treci de pe o bandă pe cealaltă fără să ridici mâna de pe volan”, i-a dezvăluit instructorul.

După cursul de siguranță la volan, pilotul de raliu i-a arătat cum se conduce un Jaguar pe un circuit-școală cum este cel al Academiei Titi Aur.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum a reacționat BiBi când instructorul a călcat serios pedala de accelerație!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies