Reteta de tort sarat le-a pus in dificultate, iar Marinela a gresit cel mai mult si a parasit cortul Bake Off Romania

Data: 28 Martie 2016

Opt concurenti au ramas in cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator si marele premiu de 25.000 de euro, iar pretentiile celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu au crescut semnificativ in cea de-a cincea editie a emisiunii, la finalul careia un participant a ratat sansa pentru castigarea marelui premiu.

Concurentii au avut parte de o mare surpriza in editia de luni. Daca pana acum au avut de pregatit un preparat anume sau au fost axati pe un ingredient vedeta, de aceasta data, cei opt cofetari amatori au fost nevoiti sa se descurce fara... faina de grau – un ingredient esential in cofetarie si patiserie. 

Oana Cuzino a fost invitatul surpriza al acestei editii si le-a adus ingrediente sanatoase pe care cei opt le-au utilizat intr-un mod creativ in preparatele lor.

Proba tehnica a ridicat nivelul in cortul Bake Off Romania, tinand cont de faptul ca cei opt concurenti au avut de pregatit un Tort Dacqouise, la propunerea lui Alex Stan. Un astfel de desert i-a pus in dificultate pe participanti datorita tehnicii de preparare.  

La finalul celor trei probe, Adrian Maticiuc, cel mai tanar concurent din cortul Bake Off Romania, a fost desemnat Cofetarul Saptamanii, fiind pentru a doua oara cand adolescentul de 16 ani reuseste aceasta performanta. Daca pentru Alex cele trei probe ale editiei s-au dovedit a fi castigatoare, nu acelasi lucru se poate spune despre Erika, Ionela si Marinela, care au intrat la etapa eliminatorie. 

Cele trei concurente propuse spre eliminare au avut de preparat un produs inedit fara nicio reteta pe tabla, ci doar numele produsului, un tort sarat. Erika si Ionela s-au descurcat cel mai bine la aceasta proba, iar Marinela Sarchizian a fost cea care a parasit cortul Bake Off Romania, ratand sansa pentru marele premiu.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies