Surpriza de proportii pentru Simona Pope: si-a gasit "sosia" chiar la noi in tara. Cine este femeia care ii seamana perfect


	Surpriza de proportii pentru Simona Pope: si-a gasit "sosia" chiar la noi in tara. Cine este femeia care ii seamana perfect
Citeste mai mult despre: Simona Pope, seamana, sosie,
Data: 21 Iulie 2016

Simona Pope a intrat rapid in gratiile telespectatorilor dupa ce a aparut in calitate de jurat la "Bake Off Romania", show-ul care a adus pasiunea pentru cofetarie si patiserie in casele romanilor.

Imediat dupa terminarea emisiunii, fanii au inceput sa urmareasca contul de Facebook al Simonei si au incercat sa afle cat mai multe lucruri despre ea.

De curnad, se pare ca Simona si-a surprins fanii cu o imagine in care apare alaturi de Maria Pauna, un make-up artist de renume de la noi din tara si de Gabriel Covesanu, prezentatorul emisiunii "Vorbeste lumea".

Asemanarea dintre cele doua femei a fost rapid sesizata de internauti, iar cei mai multi dintre ei nu au stat prea mult pe ganduri si si-au exprimat parerea in sectiunea de comentarii: "Daa, si eu v-am confundat recent la o postare de-a ei, credeam ca erai tu si m-am uitat mai bine la nume ca sa-mi dau seama", "Da, semanati".

Tu ce parere ai? Semana cele doua?

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies