• Emisiuni
  • Batem Palma
  • A avut suma cea mare în cutie, dar a acceptat oferta băncii. Cum a reacționat Laurențiu după ce a pierdut 100.000 de lei

A avut suma cea mare în cutie, dar a acceptat oferta băncii. Cum a reacționat Laurențiu după ce a pierdut 100.000 de lei

A avut în cutie 100.000 de lei, însă a acceptat oferta băncii și a plecat acasă cu 19.590 lei. Cum a fost pentru Laurențiu Alexa experiența de la Batem Palma, dar și ce a făcut cu premiul aflați în rândurile de mai jos.

De meserie medic neurolog, Laurențiu Alexa, în vârstă de 54 de ani, a acceptat provocarea Batem Palma și a plecat acasă cu o sumă care i-a permis să își cumpere un obiect necesar meseriei sale - un stetoscop inscripționat cu "Batem Palma 2020 Dr. Alexa C. Laurențiu.

Deși a plecat acasă cu mai puțini bani decât suma din cutie, participantul se declară mulțumit de experiență:

"Mă simt bine, nu îmi pare rău că am făcut alegerea respectivă. Nu consider că am făcut o alegere potrivită la momentul potrivit, statistic vorbind. Deci acolo, probabil că acolo era momentul, n-aveam de unde să stiu că suma cea mare va fi la mine. Practic să ai cutia, să ai lozul cel mare și să nu știi de el, e o performanță la fel de mare ca și a câștiga. Să știți".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni