Adriana Oltean, parcurs cu emoții la Batem Palma? Cum a reușit să-și schimbe norocul pe final

Citeste mai mult despre: Adriana Oltean, Batem palma?,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Ianuarie 2023

A avut emoții și s-a descurajat încă de la început. Apoi ceva miraculos s-a petrecut și Adriana Oltean a reintrat în joc. Ce premiu a reușit să-și adjudece.

Adriana Oltean l-a impresionat pe Cosmin Seleși de cum a pășit în platoul emisiunii Batem Palma? Meseria ei, șofer de TIR, este de regulă una a bărbaților. Totuși, femeia și-a dorit să-și depășească limitele și a dat examen pentru obținerea permisului.

A plecat în Spania imediat ce a luat permisul pentru camion, în urmă cu cinci ani și jumătate, și a intrat direct în pâine. Face echipă cu soțul ei, Leo, alături de care conduce camionul de marfă de 40 de tone. Împreună cu soțul ei vrea să deschidă propria firmă de transport. 

Un premiu consistent la Batem Palma? i-ar fi de folos, nu? Însă, Adriana a început cu emoții ediția de marți seară, eliminând multe cutii cu sume mari. Și-a revenit pe parcurs și a primit o ofertă de 14.810 lei, în runda a cincea. În joc mai erau sume atractive, printre care și cea de 75.000 de lei. A refuzat propunerea băncii și a mers mai departe.

În runda a șasea, Adriana Oltean a primit o ofertă pe care n-a putut-o refuza: 31.500 de lei. A acceptat și s-a mulțumit cu acest premiu.

La început, era exact așa cum mi-am imaginat. Că o să scot toate cutiile galbene și că o să rămân cu cele roșii, cu sumele mici, dar pe urmă am văzut că s-a întors situația în favoarea mea. A fost o experiență super frumoasă”, a spus Adriana la finalul emisiunii.

Batem Palma?, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies