• PRO TV
  • Aseară, serialul Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire au fost lider de audiență!

Aseară, serialul Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire au fost lider de audiență!

Aseară, serialul Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire au fost lider de audiență!

O nouă seară de joi s-a încheiat cu rețeta perfectă pentru starea de bine: de la 20:30, telespectatorii s-au bucurat de cel de-al treilea episod al acestui sezon din Las Fierbinți, iar de la 22:30, un nou CEO a acceptat una dintre cele mai mari provocări pentru el și a intrat deghizat în propria companie, în reality show-ul Șef sub acoperire. Cele două producții s-au aflat, ca de fiecare dată, pe primul loc în preferințele celor de acasă.

S-a lăsat cu râsete în episodul de aseară din Las Fierbinți când Giani s-a îmbrăcat în hainele lui Elvis și a încercat să o convingă pe Gianinuța că el este cu adevărat legendarul solist și a venit în sat pentru a o cunoaște. Tot atunci, primarul Vasile, inspirat de înmormântarea reginei, a recurs la un set bine organizat de activități pentru a pregăti acest eveniment pentru propriul deces, chiar dacă evenimentul nu este deloc aproape. Ca de fiecare dată, toate peripețiile s-au lăsat cu întâmplări neașteptate și stare de bine pentru cei de acasă.

 
Aventurile fierbințenilor au poziționat PRO TV pe primul loc în topul audiențelor. Episodul de aseară a înregistrat, în intervalul orar 20:28 – 22:31, un rating mediu de 10.7 puncte și 28.8% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.4 puncte de rating și 17.2% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de români s-au uitat ieri la cel mai iubit serial din România, iar în minutul de aur, la ora 21:12, peste 2.1 milioane de telespectatori urmăreau serialul Las Fierbinți. 

 
Bogdan Dumitrache, Directorul Executiv Național al SSG Security, a fost șeful care a intrat sub acoperire aseară. Timp de câteva zile, el a renunțat la propria identitate, s-a deghizat din cap până-n picioare și a lucrat cot la cot cu angajații lui. Provocarea Șef sub acoperire l-a făcut să ia o mulțime de decizii care vor schimba mediul de lucru pentru colegii lui, dar l-a ajutat și să descopere câte povești de viață impresionante ascund. 
 
Ediția Șef sub acoperire de joi seară a fost lider de audiență. În intervalul orar 22:32 – 24:02, emisiunea a înregistrat 6.1 puncte de rating și 25.2% share, în rândul publicului Național 21-54, ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.2 puncte de rating și 17.2% cotă de piață. 
 
Săptămâna viitoare, joi, de la 20:30, românii vor avea parte de comedie cu un nou episod Las Fierbinți, iar de la ora 22:30, un alt șef de companie va intra sub acoperire. Cele două producții sunt disponibile în avans pe VOYO.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni