Cine este sora benedictină care participă azi la „Batem Palma?” Emoționant ce vrea să facă cu banii

Citeste mai mult despre: Batem palma, Cosmin Selesi, sora cristina,
Data: 18 Septembrie 2023
Se dă startul unei noi săptămâni de concurs la ”Batem Palma?, show-ul prezentat de Cosmin Seleși. În ediția de astăzi, sora Cristina, sora benedictină a Divinei Providenţe, concurează pentru a sprijini centrul de copii pentru care lucrează.

Sora Cristina a oferit câteva impresii înainte de a participa la show-ul care i-ar putea aduce banii necesari pentru a sprijini centrul de copii pentru care lucrează ca psiholog.

„Sunt sora Cristina, sora benedictină a Divinei Providenţe, care are sediul la Oituz, județul Bacău. Avem o casă de copii în cadrul căreia activăm. Eu lucrez ca psiholog. Împreună cu colegele mele încercăm să-i ajutăm pe copiii defavorizați”, a dezvăluit sora Cristina.

Aceasta a dezvăluit că singura sursă de venit a centrului pentru copii sunt banii pe care în primesc de la oamenii cu suflet mare, drept urmare, cu banii pe care i-ar putea câștiga în cadrul show-ului „Batem Palma?” ar putea să suporte o parte dintre cheltuielile pe care le au în cadrul casei de copii.

„(n.r De ce ați venit la „Batem Palma?”?) Am venit pentru a sprijini opera noastră de asistență a copiilor, dar pentru că noi nu avem un salariu propriu, avem doar bunăvoința oamenilor. Cu banii respectivi putem suporta cheltuielile din cadrul centului...(Aveți vreo strategie sau mergeți pe intuiție?) Nu am o strategie dinainte și pot să spun că intuiția are un rol important...Sper să nu mă duc chiar cu mâna goală acasă”, a mai spus sora benedictină.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre casa de copii de la Oituz, județul Bacău, puteți consulta pagina de Facebook a Asociației de Asistență Socială și Educație.

Totodată, dacă doriți să le oferiți un mic zâmbet copilașilor de la Asociația de Asistență Socială și Educație Oituz puteți dona în contul: BCR RO71RNCB0030128987450001

Emisiunea este disponibilă și pe VOYO!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies