• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni la Batem Palma? ”Plecăm la vânătoare de premii mari”

Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni la Batem Palma? ”Plecăm la vânătoare de premii mari”

Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni la Batem Palma? ”Plecăm la vânătoare de premii mari”

Începe o nouă săptămână, deci e vremea pentru ora de relaxare și premii câștigate! De luni până vineri, de la ora 18:00, Cosmin Seleși le aduce celor de acasă urmăritul show zilnic și le oferă șansa de a face cunoștință cu unii dintre cei mai carismatici concurenți. Fiecare dintre aceștia este oricând gata să arate că are norocul aproape și să lupte cu intuiția pentru a elimina sumele mici și a pleca acasă cu un câștig cât mai mare. 

”Concurenți – staruri de cinema, talentați, din toate colțurile țării și de peste hotare!”, așa îi va descrie Seleși pe cei 24 care se află acum la pupitre. În fiecare zi, calculatorul va face o alegere și-l va aduce pe unul față în fața cu șansa de a câștiga premii de la 1 ban la 100.000 de lei. 

Cea care știe toate secretele, doamna avocat Eugenia Bobe este și ea pregătită pentru o nouă săptămână în care să nu dea nici cel mai mic indiciu despre modul în care aranjează sumele în cutii! ”Îmi închid telefonul pe parcursul filmărilor”, va glumi pentru a face clar faptul că nu există nicio variantă ca cineva să afle ceva de la ea! 

Au mai rămas doar câteva ore și ”plecăm la vânătoare de premii mari”. Suntem convinși că vom avea parte doar de suspans, așa că toți telespectatorii pot aștepta ora 18:00 cu mult entuziasm! Batem Palma? revine cu ediții noi. 

Concurenții aflați în joc sunt: Sorina Gherman, Georgiana Stancu, Alexandru Popescu, Luigi Savoia, Parmy Chirculescu, Marcel Ionescu, Gabriela Iakobovics, Justin Rădulescu, Andreea Racu, Alexandru Petrescu, Beatrice Pîrțac, Valentin Chibrit, Sebastian Dobrescu, Diana Secu, Virgil Băjanaru, Miko Bagdhasariu, Ana Maria Nuți, Raul Cormoș, Denisa Matei, Gabriela Petca, Ioana Dorohoi, Pavel Rotari, Roxana Pîrjol. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni