Cum au reacționat angajații SSG Security când au aflat că au muncit cu șeful lor

Cum au reacționat angajații SSG Security când au aflat că au muncit cu șeful lor

După emisiunea din 23 februarie 2023, viața unor dintre angajații „SSG Security” s-a îmbunătățit. Recompensele primite de la șeful sub acoperire i-au stimulat să continue să performeze. Dar cum au reacționat ei atunci când au aflat că șeful lor s-a infiltrat printre ei pentru o emisiune care va apărea la televizor.

Toți angajații SSG Security care au muncit cu șeful sub acoperire s-ar fi purtat puțin altfel decă ar fi bănuit că șeful lor s-a deghizat pentru a se „pierde în mulțime”. 

M-am simțit puțin prost că i-am zis că e mic, gras și că n-are condiție fizică”, a mărturisit agentul Rossi Ioniță, răsplătit de șeful său cu 5.000 de euro, pentru tratamentul fiului său.

Este o gură de aer, pentru că kinetoterapia ne costă destul de mult. Tratamentele lui Matei, analizele...”, a mai spus agentul. 

Pentru Gheorghe Burducel a fost un șoc să afle că cel care i-a fost ucenic era, de fapt, directorul executiv al companiei. De obicei, pompierul militar se adresează cu „dumneavoastră” persoanelor din conducere.

Am rămas surprins. Mi-a dat de gândit că trebuie să fiu mai atent cu noii angajați”, a spune bărbatul după ce a ieșit din biroul șefului său.

Vezi mai jos mărturiile complete ale celor care au muncit cu Bogdan Dumitrache!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni