• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Jocul Batem palma? e aici! Intră și tu și distrează-te dezvăluind sumele care se ascund în cutiile roșii!

Jocul Batem palma? e aici! Intră și tu și distrează-te dezvăluind sumele care se ascund în cutiile roșii!

Banii ne fac viața mai frumoasă, dacă-i avem firește! Dacă nu suntem atât de buni prieteni cu ei, măcar să ne distrăm pe cinste. A apărut jocul online ”Batem palma?” care te provoacă la maximum să faci alegeri inspirate și să câștigi sume atractive. Deocamdată doar virtuale.

Batem palma? este show-ul iernii la PRO TV, care debutează la 12 decembrie. Până atunci, îți propunem să-ți faci încălzirea cu Jocul Batem palma?, care îți testează norocul și inspirația în luarea celor mai bune decizii.

Intră pe https://jocbatempalma.protv.ro, dă-i play și fii gata de provocare! În prima rundă vei fi încurajat să alegi și să deschizi șase din cele 24 de cutii roșii de pe ecran. Da, acele cutii roșii! Fiecare cutie ascunde o sumă de bani, de la 1 ban la 100.000 de lei.

Cutiile pe care le deschizi vor fi eliminate din joc. Odată cu ele vor dispărea și sumele (virtuale) pe care le poți obține. Ideal ar fi să elimini sumele cele mici, pantru a putea păstra șanse la premiile consistente. La finalul acestei runde, Banca îți va face propunere: te mulțumești cu suma oferită sau alegi să mergi mai departe? 

Testul continuă și ți se va cere să elimini alte patru cutii roșii din joc. Roagă-te să fie doar sume mici, ca să ai acces la sumele mari în etapa următoare! Sau poți accepta o nouă ofertă a Băncii.

Poate fi o alegere inspirată sau un eșec total. Cum stai cu norocul? Verifică pe site-ul jocului Batem palma?!

Fie că ai ajuns la finalul jocului, fie că ai acceptat suma Băncii, poți verifica pe ce loc te afli în clasament accesând butonul Înscrie-te! Completează formularul și află cât de bine ai ales, în raport cu alți jucători!

Succes și distracție plăcută!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni