• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Lucian Tudora, despre experiența Batem Palma?: “M-am distrat și asta a fost perfect!”

Lucian Tudora, despre experiența Batem Palma?: “M-am distrat și asta a fost perfect!”

Lucian Tudora, despre experiența Batem Palma?: “M-am distrat și asta a fost perfect!”

Lucian Tudora s-a ales cu 1 ban, dar nu regretă experiența trăită la Batem Palma?. Iată ce ne-a declarat artistul vizual la finalul ediției cu numărul 26. 

Prima cutie eliminată de Lucian conținea 10.000 de lei, însă acesta a declarat că nu s-a descurajat nicio secundă și a explicat ce nu a funcționat bine în strategia pe care și-a făcut-o pentru Batem Palma?.

“Singura mea problemă este că nu am ascultat ceea ce știam deja de la început, că aveam notat în telefon: că nu trebuie să elimini o singură persoană, dar am fost indus în eroare de anumite aspecte, după care jocul n-a mai contat pentru că doar aia era miza”, a declarat Lucian. 

Lucian a explicat că nu a avut așteptări în privința banilor, ci și-a dorit doar să se bucure de moment. “Eu nu-mi doresc absolut nimic niciodată. Îmi doresc doar să mă distrez și cred că m-am distrat și asta a fost perfect. (...) E un proiect foarte tare pentru care vă felicit pe toți. Eu sunt mândru că am făcut parte, mai ales din primul sezon. Sunt oameni minunați aici, întâlnești tot felul de povești și cred că ăsta este marele câștig al tuturor”, a conchis concurentul Batem Palma?.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Batem Palma?, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni