• Emisiuni
  • Batem Palma
  • O nouă săptămână încărcată de câștiguri și divertisment la Batem Palma?, de la ora 18:00, pe PRO TV!

O nouă săptămână încărcată de câștiguri și divertisment la Batem Palma?, de la ora 18:00, pe PRO TV!

O nouă săptămână încărcată de câștiguri și divertisment la Batem Palma?, de la ora 18:00, pe PRO TV!

Când au auzit că provocarea are la bază norocul și riscul, au simțit că sunt persoanele potrivite. Au venit la casting și au reușit să treacă de fiecare etapă, ajungând față în față cu o serie de cutii care ascund premii. 

Acum, rând pe rând, fiecare concurent a ajuns la momentul confruntării: va câștiga o sumă mare de bani sau dimpotrivă, una dintre cele mai mici? De luni până vineri, de la 18:00, Cosmin Seleși aduce pe PRO TV, noi ediții din show-ul Batem Palma?

În doar câteva ore, telespectatorii vor putea urmări prima emisie din cea de-a șasea săptămână de difuzare. Deja 25 de concurenți au plecat acasă cu o serie de câștiguri importante, iar alții așteaptă cu înfrigurare momentul în care vor fi selectați de calculator. 

Chiar dacă ține pumnii fiecărui concurent, Eugenia Bobe, avocata care ascunde cel mai important mister al emisiunii – cum sunt sumele împărțite în cutii, nu are nici în această săptămână vreun gând să dea un mic indiciu. Așa că munca celor din sală nu va fi deloc ușurată. 

Sume de la 1 ban la 100.000 de lei. 24 de concurenți dornici de joc. E clar! E vremea pentru cinci noi ediții ce nu pot fi ratate, săptămâna aceasta, la PRO TV, de la ora 18:00

Concurenții aflați în joc sunt: Radu Drăgan, Sorin Voica, Roberta Anghel, Sorina Gherman, Georgiana Stancu, Alexandru Popescu, Luigi Savoia, Andrei Beleuț, Laurențiu Alexa, Adriana Oltean, Lucian Tudora, Ramona Năstăsoiu, Tatiana Tudor, Mihai Varasciuc, Parmy Chirculescu, Marcel Ionescu, Gabriela Iakobovics, Claudia Nechita, Justin Rădulescu, Andreea Racu, Alexandru Petrescu, Beatrice Pîrțac, Valentin Chibrit. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni