• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Peste 40.000 de lei câștigați în această săptămână la Batem Palma? Emisiunea a fost lider de audiență în fiecare zi!

Peste 40.000 de lei câștigați în această săptămână la Batem Palma? Emisiunea a fost lider de audiență în fiecare zi!

Peste 40.000 de lei câștigați în această săptămână la Batem Palma? Emisiunea a fost lider de audiență în fiecare zi!

Cinci noi concurenți care și-au testat norocul, au deschis cutii și au plecat acasă cu sume extrem de diferite. 

Cele mai tari emoții, o stare generală de bine, dansuri spontane, intuiții nemaivăzute... totul într-o altă săptămână la Batem Palma?. Aseară, Cosmin Seleși a încheiat o nouă etapă a show-ului, iar telespectatorii au fost și de această dată cu ochii pe PRO TV în fiecare minut, emisia fiind lider de audiență zi de zi. 


 
Ioana Dorohoi, Viorel Băcăuanu, Miko Baghdarian, Ana Maria Nuți și Roxana Pârjol au fost cei cinci extrași la joc în ultimele zile. Fiecare dintre ei a ales un stil diferit prin care să elimine cutiile, iar sumele câștigate au fost variate. Dacă Ana Maria a bătut palma pentru 13.800 lei, iar Miko a plecat acasă cu 10.000 de lei, Roxana a fost cea care a acceptat o ofertă mai mică, după ce eliminase deja cutiile cu sume mari, obținând 3.790 lei. Pe de altă parte, Viorel a câștigat 5000 de lei, iar Ioana Dorohoi a bătut palma când Banca i-a propus 7500 de lei. 


 
Miss Turism, Ioana Dorohoi, a spus încă de la începutul serii că vede cifra 13 non stop, având a treia oară cutia cu acest număr de la intrarea în show și până la momentul în care a coborât lângă Cosmin. ”Lasă-te ghidată de instict”, i-a spus una dintre colege la început, iar tânăra chiar asta a făcut. Spera să câștige suficienți bani pentru a pune bazele unei case, după ce s-a mutat deja de 27 de ori în viață: ”Încerc să fac tot posibilul să am un loc al meu”. Cu toate acestea, la finalul celei de-a cincea runde a bătut palma pentru 7.500 lei... însă a ajuns să regrete. Dacă ar fi continuat să joace, Ioana a văzut că ar fi ajuns chiar și la o ofertă de peste 26.000 de lei. Cu toate acestea, finalul serii a surprins-o cu zâmbetul pe buze și cu o stare de bine după ce a văzut că a câștigat mai mult decât avea în proprie cutie, unde se aflau doar 1.000 de lei. 
 
Peste 40.100 de lei au fost câștigați săptămâna aceasta. Cine va juca în ultimele ediții ale acestui sezon? Cu ce sume vor pleca spre casă? Rămâne de aflat! Nu ratați Batem Palma? de luni până vineri, de la 18:00, pe PRO TV! 
Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni