Reacția Anei Maria Nuți după participarea la show-ul “Batem Palma?”: “O experiență unică!”


	Reacția Anei Maria Nuți după participarea la show-ul “Batem Palma?”: “O experiență unică!”
Citeste mai mult despre: Ana Maria Nuti, Batem palma?,
Autor: Alina Popa
Data: 23 Februarie 2023

Ana Maria Nuți a acceptat oferta băncii și a bătut palma pentru 13.880 de lei. Iată ce a declarat contabila despre experiența trăită la show-ul prezentat de Cosmin Seleși. 

“A fost minunat! Nemaipomenit! A fost unic! O adrenalină și un suspans, de zici că sari cu parașuta de sus de undeva”, a declarat tânăra de 25 de ani. 

Concurenta a explicat și de ce a acceptat oferta băncii: “Cred că era presiunea prea mare pe mine pentru că oricum eu aș fi lăsat 15 la final, dar îmi era teamă să nu mă sucesc din cauza emoțiilor. Deja când începi să gândești, nu mai ține de noroc. Și am zis mai bine accept oferta… ce-i în mână, nu-i minciună. Eu sunt mulțumită cu oferta la care am bătut palma".

Ana Maria Nuți a descris experiența ca fiind unică și i-a îndemnat pe toți să se înscrie la acest show. 

Tânăra știe și ce va face cu banii: “este o sumă foarte bună. O să folosim banii la organizarea unui festival. Vom da avansul pentru un cap de afiș și o să facem o petrecere mare!”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

“Batem Palma?”, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies