Black Friday 2018 - eMag: Patru pași către cea mai tare partidă de shopping a anului

Black Friday 2018 - eMag: Patru pași către cea mai tare partidă de shopping a anului
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Octombrie 2018
Data actualizare: 12 Noiembrie 2018
Black Friday 2018 vine la eMAG în dimineța zilei de 16 noiembrie și este evenimentul de shopping cu cele mai multe reduceri oferite într-o singură zi.

1. Este recomandat să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate deja în contul tău de client

2. Pentru o plată super rapidă a produselor dorite, îți poti salva cardul bancar în contul tău de client eMAG si astfel, de Black Friday 2018, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede.

3. După plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier sau la un oficiu poștal, după cum alegi la finalizarea comenzii.

4. Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livrează direct de către aceștia, prin curier. Nu le poti ridica personal, iar costul de livrare este comunicat înainte să finalizezi comanda.

Conceptul  Black Friday a fost prezentat românilor de eMAG, în anul 2011. Tradiția a fost păstrată în fiecare an, iar clienții din România au putut cumpăra, de la o ediție la alta, produse din ce in ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare. Nu doar ofertele și reducerile au devenit tot mai atractive, ci și tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor: aplicația eMAG, plata rapidă prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita în rate fără dobândă sau prin eCREDIT. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, în fiecare an, cu puțin timp înainte de Black Friday, abonații la newsletter-ul eMAG primesc un ghid menit să le facă experiența de cumpărare și mai simplă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies