Black Friday 2020: Flanco a dat startul reducerilor la jucării

Black Friday 2020: Flanco a dat startul reducerilor la jucării
Citeste mai mult despre: black friday 2020, black friday, flanco,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Noiembrie 2020
Data actualizare: 03 Noiembrie 2020
La Flanco, ofertele de Black Friday 2020 sunt disponibile în toate cele 157 de magazinele fizice și, bineînțeles, online, iar reducerile sunt disponibile mai mult de o lună de zile: în perioada 23 octombrie 2020 – 30 noiembrie 2020.

Produsele cu reduceri în Black Friday sunt de la cele mai tari și cunoscute mărci, de la A la Z: Apple, Acer, Arctic, Asus, Beko, Bosch, Braun, Canon, Dell, Electrolux, Epson, Fitbit, GoPro, HP, Huawei, Indesit, JBL, Krups, Lenovo, LG, Mio, Nespresso, Oral-B, Philips, Rowenta, Samsung, Sony, Tefal, Ultimate Ears, Varta, Whirlpool, Xiaomi, Zanussi. După cum poți să găsești reduceri foarte bune și de la branduri mai puțin celebre, dar la un nivel de calitate foarte bun. În Black Friday la Flanco există cel puțin un produs pentru fiecare gust!

Printre produsele reduse se regăsesc și jucăriile, iar un set cu șase minifigurine Minions cu brațe articulate costă 184,90 de lei, fiind redus cu 21%. Și jucăriile pentru bebeluși sunt la mare căutare în 2020, o zornăitoare Leopardul Leo Lamaze fiind de Black Friday 54,90 de lei.

Toate ofertele de Black Friday pentru jucării pot fi găsite AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies