Black Friday 2020. Profită de cele mai mici prețuri la scaune de birou

Black Friday 2020. Profită de cele mai mici prețuri la scaune de birou
Autor: Diana Oprea
Data: 13 Noiembrie 2020
Te gândești de ceva timp să-ți schimbi scaunul de birou? De Black Friday, este momentul oportun. Profita de reducerile semnificative și alege dintr-o gamă variată de modele.

Scaun de birou ergonomic Kring New Fit

Citește și

Brațele de sprijin ale scaunului Kring Fit sunt robuste pentru a conferi siguranța necesară unei utilizari îndelungate. Spătarul urmează curbura naturală a coloanei vertebrale și ofera suportul necesar. 

Vezi detalii și preț AICI.
 

Scaun de birou ergonomic Kring Fortune

Scaunul Kring este un scaun mobil care asigură confort chiar și în cazul unei utilizări îndelungate. Spătarul înalt și ondulat, împreună cu pernele moi din piele ecologică de bună calitate, oferă un suport uniform pentru a preveni durerile de spate și gât.  

Vezi detalii și preț AICI

Scaun directorial ergonomic Kring Oregon

Scaunul Kring Oregon are brațele sunt căptușite cu piele pentru a distribui greutatea uniform și pentru a reduce presiunea asupra coatelor. Oferă un bun reglaj al înălțimii șezutului, lucru care ajută la menținerea unei poziții corecte a picioarelor și genunchilor, iar mecanismul tilt lock/unlock permite înclinarea spătarului scaunului. 

Detalii și preț AICI

Scaun de birou ergonomic, Kring Bokai

Brațele de sprijin solide și robuste conferă siguranța necesară unei utilizări îndelungate oferind, în același timp, un confort sporit este oferit de tapițerie. Scaunul prezintă un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea în înălțime a șezutului, pentru o poziție cât mai ergonomică la birou.

Detalii și preț AICI.
 
 


FULLSCREEN
Black Friday 2020. Profită de cele mai mici prețuri la scaune de birou
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies