Cu ocazia Black Friday, poți cumpăra cele mai frumoase și mai călduroase geci și paltoane! Ți le arătăm pe cele la modă

Cu ocazia Black Friday, poți cumpăra cele mai frumoase și mai călduroase geci și paltoane! Ți le arătăm pe cele la modă
Data: 27 Octombrie 2020
Chiar dacă e frig, nu înseamnă că tu nu poți să strălucești! Ai nevoie doar de o geacă și/sau de un palton la modă și vei fi tu primăvara care încălzește un sezon friguros! Noi îți prezentăm câteva modele:

1. Palton roșu care te va scoate în evidență oriunde mergi

Într-o mare de culori neutre, fii tu cea care se evidențiază cu acest palton care te scoate din mulțime! Din orice mulțime! Îl găsești, la un preț special, AICI.

2. Geacă roz pal, foarte călduroasă și comodă

Dacă tot ai un palton roșu, de ce nu și o geacă roz? Stai liniștită, nu îți recomandăm un roz bonbon, nu vrei să arăți ca o fondantă! Un roz foate pal, la o geacă foarte călduroasă și comodă, e exact ce îți trebuie AICI3. Palton într-o culoare a toamnei

Dacă un palton roșu te scoate din mulțime, unul într-o culoare de toamnă te face să rămâi în trend, cu bani puțini! Îl găsești AICI!

4. Geacă de piele ecologică

E, cu siguranță, o piesă versatilă, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în acest sezon. O găsești AICI. 


5. Palton gri

Dacă știi să îl porți, gri-ul nu te va uniformiza, ci te va face să arăți feminină, melancolică, potrivită pentru toamnă! E un palton versatil, care sigur îți va ține și de cald! Îl găsești AICI. 


6. Geacă biker

Chiar dacă e frig, nu înseamnă că tu nu ai voie să rămâi sexy! Ba e chiar recomandat! Și sigur te vei simți așa cu această geacă, pe care o găsești AICI!


7. Geacă foarte comodă, foarte ușoară, rezistentă la apă

Ți s-a întâmplat să îmbraci, ca să nu mori de frig, geci foarte grele, foarte groase, foarte greu de purtat? Ei bine, această geacă NU e niciuna din cele enumerate! E ușoară, rezistentă la apă, la frig, la vânt, la ce mai vrei tu! Numai tu nu o să poți să îi reziști! O găsești AICI!


 

Dacă vrei să cauți și alte modele, le găsești AICI , la prețuri imbatabile. 


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA INTERVIURI CU VEDETELE PREFERATE:FOTO: ANSWER.RO

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies