Black Friday 2021. Cauți epilatoare IPL? Nu rata super ofertele de la eMAG

Black Friday 2021. Cauți epilatoare IPL? Nu rata super ofertele de la eMAG
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Noiembrie 2021
Data actualizare: 10 Noiembrie 2021
Cine nu-şi doreşte să aibă o piele fină şi nişte picioare super sexy, pe care cei din jur să le admire? Cum ar fi să scapi definitiv de povara epilatului frecvent și dureros? Nimic mai simplu! Epilatoarele IPL rezolvă una dintre marile probleme ale tuturor femeilor. 

La prima vedere, epilarea definitivă poate părea costisitoare, însă după un calcul simplu în care vei aduna costurile dintr-o lună la salonul de cosmetică, vei vedea că o să recuperezi rapid investiţia. 

Unde mai pui că nu mai nevoie nici de vizite la salone sau clinici de înfrumusețare pentru epilarea cu ceară sau pentru ședințele de epilare definitive. Epilatoarele IPL pot fi cumpărate direct din magazine sau comandate online, iar şedinţele le poţi face chiar la tine acasă. 

De Black Friday 2021, doamnele și domnișoarele își pot achiziționa epilatoare IPL din gama Braun la super preț. Reducerile le poți găsi pe eMAG, începând cu 12 noiembrie, când se dă startul la Black Friday. Așadar, poți să-ți pui de pe acum produsul favorit în coș și nu rata reducerile care încep vineri, 12 noiembrie.

Iată câteva dintre modele de epilatoare IPL pe care le poți alege

Epilator IPL Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011, SensoAdapt™

Aparatul are 300.000 de impulsuri și 3 niveluri de intensitate. Produsul este acreditat dermatologic și certificat ca sigur pentru piele de către o organizație internaționala de prestigiu din domeniul sănătații pielii, care lucrează cu dermatologi și oameni de știință.

Ai nevoie doar de 9 minute pentru a urma tratamentul pentru ambele picioare la cel mai scăzut nivel de energie. Modul Alunecare declanșează mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, în timp ce modul Ștampila este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici și mai sensibile.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 3 PL3132, SensoAdapt™

Epilatorul are 300.000 de impulsuri și 3 niveluri de intensitate. Este perfect pentru pielea sensibilă și îndepărtează rapid părul.Vine cu un capac de precizie care îți permite să îl utilizați pe zone mai mici și mai complicate, cum ar fi fața, linia bikinilor și axilele.

Mai multe modele găsești AICI.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies