Tudor Chirilă, despre părerea fanilor de pe social media: Întotdeauna e bine să fii criticat

Tudor Chirilă, despre părerea fanilor de pe social media: Întotdeauna e bine să fii criticat
Citeste mai mult despre: Tudor Chirila, social media, voci de succes,
Data publicarii: 13 Decembrie 2018
Data actualizare: 13 Decembrie 2018
Un artist de succes își respectă publicul, iar pentru Tudor Chirilă aceasta este regula numărul unu în carieră, pe care a învățat-o chiar de la mama sa. 

Ce înseamnă, de fapt, succesul? Inspirați de campania Succes din România Nouă, creată de Ciuc, încercăm să găsim mereu alte definiții ale succesului. 

Cum se vede succesul prin ochii publicului, cât și cum îți influențează părerea fanilor drumul către îndeplinirea visului, fără să uiți ce e important pentru tine. Pentru că succesul este și despre cei din jur, este despre fiecare moment și fiecare decizie pe care o iei. 

Ne-am propus să încercăm să redefinim împreună ideea de experiență, muzică sau artist “de succes”. Aici și acum, la Vocea României. 


O prezență foarte puternică în social media, Tudor Chirilă mărturisește că nu-și subestimează niciodată publicul.

Deși acceptă și își însușește criticile fanilor, antrenorul de la ”Vocea României” mărturisește, cu sinceritate, că nu poate să țină cont de părerile tuturor. 

Da, întotdeauna e bine sa fii criticat, să asculți critici și să ți le însușești dar, pe de altă parte, nici în muzică n-am  ținut cont de fani. Adică, nici măcar fanii noștri nu sunt atât de demanding, așa încât să ne spună ceea ce își doresc ei exact. Se mulțumesc să le placă sau nu muzica noastră”.

Chiar dacă suntem în era smart, când totul se desfășoară în timp real, Tudor Chirilă spune că sunt momente în viața unui artist când este dificil să se gândească la părerea publicului. 

Vizavi de teatru, de exemplu, momentul în care te întâlnești cu spectatorul e cam târziu să mai poți să schimbi lucruri. Cel puțin, în procesul ăsta de lucru ești foarte singur. Ești tu și colegii tăi și e foarte greu să te gândești la ce-ar crede publicul. 

Pe de altă parte, am un respect foarte mare pentru public și am învățat un lucru de la mama mea: nu subestima niciodată publicul. Se întâmplă foarte des chestia asta, în România, diverse outlet-uri media subestimează publicul și au sentimentul că publicul e tâmpit. Publicul nu e tâmpit. Și, dacă ai chestia asta în cap și te uiți la public cu respect, e ca și cum ai ține cont de părerea lui despre ce faci tu în viața ta”.

Ciuc crede că succesul sună altfel pentru fiecare dintre noi. Și de aceea ne propune să îl privim dintr-un unghi nou, să căutăm noi sensuri care vorbesc despre ce e important pentru noi. 

Succesul de “acum și aici”. Idei, oameni, experiențe, perspective altfel.  

Inspirați de aceste perspective ne întrebăm cum se vede succesul la Vocea României. Acesta este succesul din România Nouă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies