Fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin momentul creat si vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro. Indiferent de genul muzical pe care-l poate cânta, concurentul are o singură țintă: să-i facă pe cei 100 de specialiști să cânte alături de tine, iar o țară întreagă să vibreze.


Loredana - Canta acum cu mine

Loredana este un artist complex cu vastă experiență în muzică și televiziune. Plină de energie, cu o capacitate incredibilă de reinventare și cu un glas inconfundabil, după 30 de ani de carieră, 21 de albume și zeci de single-uri lansate, Loredana este acum căpitanul celor 100 de muzicieni ai show-ul Cântă acum cu mine


Cabral, prezentatorul show-ului Cântă acum cu mine, va fi liantul dintre concurenți și cei 100 de specialisti in muzica. Carismatic și cu o doză consistentă de umor, el va încerca să afle ce se ascunde în spatele deciziei fiecăruia, de ce a ales, sau nu, să cânte alături de un concurent. 


Cabral - Canta acum cu mine