• PRO TV
  • Alin Dincă (Trooper): „La Cântă acum cu mine vreau emoție, nu perfecțiune vocală”

Alin Dincă (Trooper): „La Cântă acum cu mine vreau emoție, nu perfecțiune vocală”

Alin Dincă (Trooper): „La Cântă acum cu mine vreau emoție, nu perfecțiune vocală”

E mare fan heavy metal, dar știe că nu va auzi prea multe piese „grele” la Cântă acum cu mine. Totuși, Alin Dincă va căuta emoția din fiecare interpretare a concurenților.

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din proiectul Cântă acum cu mine?

„Este incredibil de tare! Cumva planetele s-au aliniat și am reușit să ne adunăm o gașcă întreagă de prieteni nebuni. Nebuni după muzică. Normal. Sunt tare încântat de acest format și sper din inimă ca și telespectatorii să rezoneze cu povestea asta frumoasă.”

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV?

„Aș vrea ca toată lumea să urmărească show-ul ăsta. Este cu adevărat veritabil. Fără texte pregătite, făra păreri de dragul discuției, fără umplutură. Oferim artiști noi și talentați în stare pură! Artiști! Nu tinere speranțe. Artiști. Sper ca telespectatorii să-i descopere împreună cu noi.”

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta?

„Sunt un mare fan heavy metal. Așa că prima piesă care-mi vine în minte este Fear of the dark a celor de la Iron Maiden. Nu este chiar de dans. Însă energia ei mă face să mă urc pe pereți. Piesa asta a reușit să ma tragă definitiv în lumea rock-ului.”

Ce așteptări ai de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi pe ritmul impus de ei?

„Vreau emoție! Nu vreau perfecțiune vocală. Nu vreau matematică. Vreau emoție. Vreau să plâng! Vreau să râd. Vreau să fiu purtat prin sute de stări! Dacă simt emoția reală și dacă artistul din față mă convinge că este acolo fără nicio mască... sunt al lui.”

Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală?

„Nu ai idee cât de dureros este pentru mine când un concurent puternic trebuie să plece. Chiar este greu. Și eu cânt și nu pot să nu mă pun în locul lui. Însă trebuie să înțelegem că nimic în viață nu se întâmplă fără muncă pe bune. Iar muzica nu o păcălește nimeni. Muzica este parte din noi toți. Nu putem să ne păcălim pe noi înșine. Așa că sfatul meu este simplu: munciți mult, munciți mereu, tindeți spre cele mai nebunești ținte! Visați! De multe ori visele devin realitate!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni