• PRO TV
  • Avem patru finaliste la Cântă acum cu mine, iar fanii show-ului așteaptă primul băiat. Hai că se poate!

Avem patru finaliste la Cântă acum cu mine, iar fanii show-ului așteaptă primul băiat. Hai că se poate!

Avem patru finaliste la Cântă acum cu mine, iar fanii show-ului așteaptă primul băiat. Hai că se poate!

Cântă acum cu mine nu e doar pentru fete, dar până acum ele au fost peste băieți în cele două ediții ale show-ului. Ce va fi duminică, 31 martie, vom vedea la PRO TV. Hai, băieți! Se poate!

Fanii show-ului Cântă acum cu mine așteaptă cu sufletul la gură un Bono, un George Michael, un Fredie Mercury sau, de ce nu?, un Maluma pe scena show-ului de la PRO TV. Duminica aceasta, începând cu ora 20.00, îi vom vedea din nou la lucru pe băieți, în încercarea de a echilibra balanța.

Până acum toți cei patru finaliști sunt fete și toate și-au meritat locul fruntaș. Careul de ași de la Cântă acum cu mine e format din Cătălina Antal, Andra Botez, Georgia Dascălu și Irina Pelin, care au reușit să-i convingă pe cei 100 că pot câștiga marele premiu de 50.000 de euro și admirația tuturor.

Urmărește-ne pe Facebook!

Cine e Cătălina Antal

Cătălina Antal are 27 de ani și este din Onești, județul Bacău. I-a plăcut dintotdeauna muzica, iar în prezent este regizor tehnic la Opera Comică pentru Copii din București. 

„Lucrez foarte mult cu copiii, îmi place foarte mult că lucrez în domeniul teatrului, îmi place foarte mult să fiu în culise și să mă ocup de organizare, deci iubec foarte mult chestia asta. Pentru mine, să fac pasul ăsta mare în față era un risc foarte mare. Și, până la urmă, s-au ținut de capul meu mulți oameni”, s-a confesat Cătălina, în direct la Vorbește lumea. Află toată povestea ei AICI!


Cine e Andra Botez

Andra Botez (34 de ani) este o artistă din Iași pentru care scena este a locul în care cele mai frumoase visuri au devenit realitate. A absolvit două facultăți și e profesor de tehnică vocală completă la Atelierul de Voce Andra Botez. A studiat muzica la Iași alături de Cătălina Antal. Cele două au mers în finală, cot la cot, cu punctaj maxim obținut în prima ediție Cântă acum cu mine. Află povestea ei AICI!

Urmărește-ne pe Instagram!


Cine e Irina Pelin

Irina Pelin (27 de ani) este din Republica Moldova, dar s-a stabilit la București, după ce și-a făcut studiile la Craiova. A fost la Românii au talent și la Vocea României, prestații care i-au confirmat că e pe drumul cel bun în cariera muzicală. Acum lucrează ca secretară în cadrul unei companii imobiliare, dar își trăiește visul de a-și face un nume în muzică. Află povestea ei AICI


Cine e Georgia Dascălu

Georgia Dascălu e din Slatina, dar a absolvit Facultatea de Științe Politice din București. Acum e pe cale să termine Dreptul, fiindcă „nu se știe niciodată” când ai nevoie de o diplomă. În a doua ediție Cântă acum cu mine a reușit să ridice de pe scaune 97 de specialiști în muzică. Georgia vrea să câștige show-ul, dar mai are un vis mare. Află AICI care este!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni