• PRO TV
  • Cântă acum cu mine - cine merge în marea finală

Cântă acum cu mine - cine merge în marea finală

Cântă acum cu mine - cine merge în marea finală

La finalul unei seri de spectacol, din cei 14 concurenți vor rămâne în joc doar trei. În bătălia pentru runda finală, concurenții vor da totul pentru a-și surclasa adversarii.

Cei înscriși în cursa pentru a-i cuceri pe cei 100 de specialiști se vor întrece în șapte sesiuni de calificare, la capătul cărora primii doi din fiecare sesiune (în total 14) vor merge în marea finală

Cei 14 finaliști vor evolua în fața celor 100 de muzicieni cu inima cât un purice, fiindcă sunt din ce în ce mai aproape de premiul de 50.000 de euro. Da, acesta este marele premiu al show-ului Cântă acum cu mine, dar pentru a-l obține, concurenții mai trebuie să transpire nițel. Primii trei competitori din această rundă vor susține o nouă probă muzicală în fața celor 100, la capătul căreia va câștiga cel mai bun.

Crezi că poți să ridici în picioare 100 de specialiști în muzică și să-i convingi să cânte împreună cu tine? Atunci înscrie-te AICI sau la numărul de telefon 0752.142.683! Sau poți veni direct la preselecțiile Cântă acum cu mine, care au loc sâmbătă, 8 decembrie 2018, de la ora 10:00, la Hotel IBIS Gara de Nord.

Intră în comunitatea noastră de Facebook pentru a afla tot ce te interesează despre show-ul Cântă acum cu mine!

Despre show

Cântă acum cu mine este un format de televiziune originar din Marea Britanie, unde a fost prezentat sub genericul All Together Now. Show-ul a fost difuzat prima dată de BBC la 27 ianuarie 2018, însă a fost repede achiziționat de nouă țări printre care Brazilia, Australia și de alte țări din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group. În curând, Cântă acum cu mine vine la PRO TV, așa că pregătiți-vă să fiți ridicați în picioare de prestațiile concurenților!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni